2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چشه واقعا

530 بازدید | 26 پست

چشم نداشت پرنده داشته باشم.حالا که گم شده شوهرم بهش زنگ زده داره میگه

اونم میگه آخش خداروشکر رفتن گم شدن بد یمن بودن

من ک ازاول گفتم پنجره رو باز کن بنداز بیرون 

خوشحال شده بودااا 

آخه سیاه دل میفهمید مث بچهام دوسشون دارم

همش شوهرمو پر می‌کرد میگفت این پرنده هارو بندازبیرون

من دارم غم میکشم اون بشکن میزنه

اینقددشمنه باهام ک سر یه پرنده کینه توزی میکنه

بار اولش نیس همیشه همینه

دلم میگیره از اندک رنج من خوشحالی میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان واقعا واسم این سوال پیش اومده اصلا چرا باید زنگ بزنید این موضوع رو بهش بگید؟!

وقتی تا این حد اجازه ورود به جزئیات میدید اونم خودشو محق میبینه که نظر بده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیز دلم چی داشتی؟چطور شد که رفت🥲

عروس هلندی لوتیتو بود

یک سالونیم داشتم

بچه بودن آوردمش

نمیدونم یهو چیشد

برا بار اول توی اتاق گذاشتمشون نزاشتم توی قفس

یهو شوهرم برقو روشن کرد اونم ترسید خودشو زد ب درو دیوار

شوهرم در اتاقو بازکرد

ازاینورم پنجره پذیرایی باز بود افتاد بیرون

همه چ به عرض۱۰ثانیه اتفاق افتاد

عجیب بود

الان واقعا واسم این سوال پیش اومده اصلا چرا باید زنگ بزنید این موضوع رو بهش بگید؟!وقتی تا این حد اجا ...

شوهرمنه دیگه

ب مادریه

تازه گریه های منو توی کوچه هم تشریح میکرد

شوهرمنه دیگهب مادریهتازه گریه های منو توی کوچه هم تشریح میکرد

منم یه قناری خیلی خوشگل داشتم فرار کرد تا چند هفته همه اش نگاهم روی شاخه درخت ها بود و دنبالش مژ گشتم انگار بچه ام گم شده بود. خیلی غصه خوردم. دیگه بعدش پرنده نخریدم. حوصله اون غصه خوردن های دوباره رو ندارم

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

عروس هلندی لوتیتو بودیک سالونیم داشتمبچه بودن آوردمشنمیدونم یهو چیشدبرا بار اول توی اتاق گذاشتمشون ن ...

خیلی ناراحت شدم

من خودم پت داشتم از دستش دادم واقعا خیلی اذیت شدم

هیچ راهی نیست پیداشون کنی؟

منم یه قناری خیلی خوشگل داشتم فرار کرد تا چند هفته همه اش نگاهم روی شاخه درخت ها بود و دنبالش مژ گشت ...

من یبار دیگه هم توی۱۰سالگی پرندمو بعدیکسال ازدست دادم‌.اون موقع افسردگی شدید گرفتم داشتم میمردم

الانم اینجوری

خیلی ناراحت شدممن خودم پت داشتم از دستش دادم واقعا خیلی اذیت شدمهیچ راهی نیست پیداشون کنی؟

توی دیوار آگهی گذاشتم

الانم میگم ب شوهرم کاغذ چاپ کنه لااقل درمغازه های جای خونه ام بزنه

گوش نمیده

چی بگم ،این مدل حسادت و بدجنسی تا حالا ندیده بودم 

فکر کنم خودت حساسی وگرنه مادرشوهرت شاید وسواسی بوده یا یه اعتقادایی داشته که پرنده تو خونه خوب نیست وگرنه چیز خاصی نیست که باهاش بشکن بزنه

من یبار دیگه هم توی۱۰سالگی پرندمو بعدیکسال ازدست دادم‌.اون موقع افسردگی شدید گرفتم داشتم میمردمالانم ...

بهش فکر نکن  اینم تا یه زمانی قسمت شما بوده. بعدش بال کشیده و رفته.  خودش خواسته که بره.  البته اینها یاد نگرفتن تو طبیعت بتونند دوام بیارن معمولا یه نفر دیگه راحت اون می گیره و می بره به یه پرنده فروشی می فروشه اونم به یه مشتری جدید! 

اگه می دونی آنقدر حساس هستی دیگه همچین پرنده هایی نخر!  واقعا فرار کردنشون روح و روان آدم به هم می ریزه!  مثل یه سوگواری هست! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!