2777
2789
عنوان

یک سوال

107 بازدید | 21 پست

سلام من جدیدا به شغل مهماندار هواپیما خیلی علاقه پیدا کردم هنوز خیلی راه دارم اما از نظر خانواده و اینا موافقا تنها یک مشکل دارم اونم اینکه محجبه هستم چادر نیستیم ولی محجبه ام بنظرتون در شأن یک محجبه هست که مهماندار هواپیما بشه من خیلی علاقه دارم و خانواده ام هم مشکلی ندارند یعنی اجتماع و جامعه قبول داره چنین شخصی رو

لطفاً مسخره نکنید فقط یک سوال آدمای معتقد جواب بدن دوست دارم نظر شون رو بدونم خودتون بودید دختر مردم اینجوری بود یعنی درباره‌ اش حرف در نمی آوردید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی ب شرایطشون داره بعضیا میخوان ظاهر نامناسبی داشته باشی. اگه مجبور نیستی از حجابت کم کنی یا لباس تنگ بپوشی مثلا خود شغله فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

عزیزم کانال یوتیوبتو زدی

سلام 

نه عزیزم بدلیل تنبلی و نداشتن ایده ولی این چند روز  یک ایده زده به سرم اونم اینه که  کلمه انگلیسی رو با ترجمه پست کنم یوتیوب یعنی به شکل ویدیو درست کنم و  بزارم کانال یوتیوب خود شما هم میتونی از این ایده اگر دلتون خواست استفاده کنید چون تاپیک های آخرت اون رو خونم فهمیدم شما دنبال درآمد یتیوبی برای شما و خودم آرزوی موفقیت میکنم 

سلام نه عزیزم بدلیل تنبلی و نداشتن ایده ولی این چند روز یک ایده زده به سرم اونم اینه که کلمه انگلی ...

این ایده بدون چهره هست 

مثلاً اصطلاحات و کلمات انگلیسی کاربردی رو میتوانی به همراه تلفظ و ترجمه رو یک تصویر طبیعت ی چیزی که اون عکس حق نشر شدن رو داشته باشه تا بعداً براتون دردسر درست نشه اون کلمات رو روی عکس ادیت کنید و به شکل ویدیو درست کنید و بزارید یوتیوب اینم بگم من این ایده رو هنوز عملی نکردم ولی شدنی هست ولی برای درآمد حداقل باید یکی دوسال استمرار داشته باشی پس باید صبر کنی  و اینم بگم مراقب باش ایده ای که میخواهی اجرا کنی از چیز هایی استفاده کنی که حق نشر شدن رو داشته باشه تا کپی رایت نخوره و البته اینم بازم میگم که من بی تجربه هستم و خودم به دلیل تنبلی هنوز این ایده رو اجرا نکردم  پس نمی توانم بگم که حتما در عرض یکسال به درآمد میرسی

این ایده بدون چهره هست مثلاً اصطلاحات و کلمات انگلیسی کاربردی رو میتوانی به همراه تلفظ و ترجمه رو یک ...

فقط اینو به عنوان نصیحت از من قبول کن هیچ وقت کلمات فحش و اینجور چیزا رو ترجمه یا پست نکن یا ویدیو های ناجور درست نکن یا آهنگ های ناجور رو پست هات ادیت نکن  چون به ضررت تمام میشه میتونی برای  ویدیو یک آهنگ بی کلام حلال بزاری 

حالا من همه اینها رو به عنوان نصیحت دارم بهت میگم من فقط ایده دادم ولی بهت میگم اگر میخواهی روزی حلال بخوری این کار رو نکن 

فقط اینو به عنوان نصیحت از من قبول کن هیچ وقت کلمات فحش و اینجور چیزا رو ترجمه یا پست نکن یا ویدیو ه ...

و نکته آخری هم  برای آهنگ برای اینکه کپی رایت نخوره  یک قسمتی توی یوتیوب هست که آهنگ های که حق نشر شدن رو دارن رو نمایش میده حالا من درست یادم نمیاد اسم اون قسمت چی بود ولی گوگل سرچ کنی برات میاد میتونی بری از اونجا آهنگ حلال بی کلام  پیدا کنی بزاری روی ویدیو هات  

من همه اون نصیحت های بالا صرفا فقط اینکه درآمد حلال داشته باشی بدن قصد توهین به شما و گفتم چون اگر بخاطر ویو و... بخواهی از این کارا بکنی واقعا بلا های بدی سرت میاد  امیدوارم در کسب روزی حلال موفق باشی عزیزم ❤️

این ایده بدون چهره هست مثلاً اصطلاحات و کلمات انگلیسی کاربردی رو میتوانی به همراه تلفظ و ترجمه رو یک ...

سلام عزیزم راستش ایده های خودمو دارم ولی خیلی هرکدوم ب قول شما چم و خم خودشو داره همش ناامید میشم مخصوصا قسمت درامدش ک باید حتما تو خارج ینفرو داشته باشیمو از طریق ولت اون پول به حساب ما بیاد . دلم نمیخواد کلی تلاش کنم وقت و انرژی بدارم بعد ۴ ماه دست ازچا دراز تر برگردم .میخوام تحقیق کنم یه ایده ی راحت و امن پیداکنمو همونو جلو برم . مرسی ک وقت گذاشتی مهربون اک کانال زدی منو تگ کن حمایتت میکنم .ماها جزهم کسیو نداریم باید بهم دیگه تاجای توان کمک کنیم 😘🌸

فقط اینو به عنوان نصیحت از من قبول کن هیچ وقت کلمات فحش و اینجور چیزا رو ترجمه یا پست نکن یا ویدیو ه ...

اره خب برا مهمه حلال بودنش .منظورتون از موسیقیه حلال چیه ؟

وای کلی ایده دارم حس میکنم خیلی عقبم 

اصلا نمیدونم ازکجا شروع کنم کجا اموزش ببینم و ...

بعد اینکه من ترجیحم اینه بدون چهره و صدای خودم کانال یوتیوب بزنمو کسب درامد کنم انشالله . شما با چهره و صدای خودتون میزنید کانالو؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز