2777
2789
عنوان

یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب برا مهمه حلال بودنش .منظورتون از موسیقیه حلال چیه ؟وای کلی ایده دارم حس میکنم خیلی عقبم اصلا ...

منظورم از حلال بودنش همون آهنگ های بد با کلمات بد و ویدئو های بد درست کنید مثلا همین ایده خودم که گفتم کلمه ترجمه کنم مثلا فحش ترجمه کنم یا کلمات بد ترجمه کنم به نسل امروزی یاد بدم  و آهنگ می منظورم همون آهنگ های که محتوای اونها فحش و... و حالت آهنگ بلاخره یکجور یایی میفهمید کدوم آهنگ خرامه یا مثلاً حتا اگر توی آهنگ فحش ندن 

منظورم از حلال بودنش همون آهنگ های بد با کلمات بد و ویدئو های بد درست کنید مثلا همین ایده خودم که گف ...

اون آهنگ مثلاً یک منظور بدی رو برسونه میشه حرام من خودم ترجیحاً چون نمیتوانم زیاد درست تشخیص بدم کدوم آهنگ بده کدوم خوب از آهنگ های بی کلام میخواهم استفاده کنم که کلا منظور خاصی نداشته باشند

بخاطر ویو ازکدوم کارها بکنم عزیزم متوجه نشدم

منظورم توی یوتیوب نباید از کسی کپی کنی چون  میگن برات دردسر میشه 

برای ویو حقیقت فرمودم که من هنوز بی تجربه ام  باید از افراد با تجربه بپرسی

سلام عزیزم راستش ایده های خودمو دارم ولی خیلی هرکدوم ب قول شما چم و خم خودشو داره همش ناامید میشم مخ ...

نه اتفاقا یک روش دیگه هم هست هر وقت گزینه درآمد یوتیوب یا یک همچنین چیزی برات فعال شد اونوقت میری با یک شرکت قرار داد می‌بندی  که اونا دلار رو برات به ریال  تبدیل کنند و برای این کار اون شرکت از درآمدت یک درصدی رو برمیداره برا خودش و اینکه  چطوری با این شرکت قرار داد ببندی  و چند راه تبدیل دلار به ریال وجود دارد میتونی بری گوگل سرچ کنی فیلم آموزشی ببینی  حتا بهت میگه کدوم شرکت معتبر تر من خودم هنوز که استارت نزدم همیشه امروز فردا میکنم یا  هروقت با قسمت سخت رسیدم دست میکشم  بخاطر همین خودم هنوز بی تجربه ام و طبق چیزی که از ویدیو آموزش فهمیدم دارم برای شما توضیح میدم امیدوارم موفق باشی عزیزم ❤️ 

انشالله سال بعد  به درآمد یوتیوب رسیده باشی 

اره خب برا مهمه حلال بودنش .منظورتون از موسیقیه حلال چیه ؟وای کلی ایده دارم حس میکنم خیلی عقبم اصلا ...

نه من چون دلم می خواهد هویتم ناشناخته بمونه ترجیح میدم بدون چهره و صدا باشه 

بنظر من  اگر هیچی نمی دونی اول ویدیو آموزش تو خود یوتیوب یا گوگل و... ببین  حالا  اگر میتونی هزینه کنی دوره بخر من که نمیتوانم هزینه کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم این ریسک رو بکنم و بدون تجربه فعالیت م رو شروع کنم  تهش به درآمد نمی رسم 

ولی اگر شما میتوانید هزینه کنید که چه خوب میتونید دوره بخرید  که آگاهی بیشتری داشته باشید 

البته من اینو نمی‌گم که دوره به درد نمی خورد ولی متاسفانه شرایط برام مهیا نیست که دوره بخرم