2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نوزادها با هم فرق دارن عزیزم 

سعی کن باهاش زیاد حرف بزنی 

حتی بازی کنی  و براش حتی آواز بخون و موزیک بگذار 

البته امیدوارم بعضی ها نیان بگن نوزاد دوماهه من  حرف میزنه من میشنم باهاش حرف میزنم و مثلا بچه من با دنیا فرق میکنه  واقعا  

این را گفتم چون  دیدم که میگم  

فکر میکنن بچه یا نوزاد اونا از یک سیاره دیگه اومده   😅😅😅😅😂😂😂

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

من دارم دو ماهه سرگرمی برا چیشه

من بچه م 47 روزشه من علایم افسردگی دارم ی وقتایی خسته میشم از شیر دادن بهش خوابشم سبکه نمیدونم باید چیکار کنم اصلا حوصله ندارم وقتی سرحاله و بیداره چکارش کنم چجوری سرشو گرم کنم 

دختر من دوماه و یک هفته س میزارم تو تشکش کارامو انجام میدم همزمان باهاش حرف میزنم گاهی هم بغلش میکنم ...

عزیزم دختر گلت شب خابش خوبه؟ چند ساعت میخابه 

میشه بدونم شیر خوردنش چقدر طول میکشه ؟ نصف شبا  وقتی بیدار میشه سیره چیکار میکنین؟؟

عزیزم دختر گلت شب خابش خوبه؟ چند ساعت میخابه  میشه بدونم شیر خوردنش چقدر طول میکشه ؟ نصف شبا & ...

نه خوابش خوب نیست مخصوصا شبا دوساعت طول میکشه تا بخوابونمش دوبارم تا صبح پامیشه شیر میخوره و سریع خوابش میبره اونموقع