2777
2789
عنوان

Maeee

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه آقا مائدهاسم ماسک اینجا نمیتونی بگی؟خار داره اینجا؟خوب ترفندی واسه خودت سرهم کردی

😑😑😑معرفی یه ماسک مو اینجا برای من کاری نداره 

من با فرم مشاوره کار میکنم واینجا نمیتونم لینکمو بزار سایت بهم دسترسی نمیده شماره مو گذاشتم که پیام بدن و من لینک فرم مشاوره مو بفرستم

درضمن قضاوت کردنم اصلا کار قشنگی نیست و ثانیا من اقا نیستم و یه دختر ۲۵ سالم

😑😑😑معرفی یه ماسک مو اینجا برای من کاری نداره من با فرم مشاوره کار میکنم واینجا نمیتونم لینکمو بزا ...

چه جالب چند تا کامنت بالاتر 24 سالت بود😂

صفحه قبل گفتی بیا روبیکا که بتونم ویس بدم الان شد بیا تا بتونم لینک مشاوره بدم😂

عجب!

بعد چیکار داری اون کاربر چند سالشه یا شاغله یا نه؟🙄

والا منم شک کردم شماره میذاری برای دخترای جوون.لااقل آیدی بذار اینجور ضایع لو نری

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
چه جالب چند تا کامنت بالاتر 24 سالت بود😂صفحه قبل گفتی بیا روبیکا که بتونم ویس بدم الان شد بیا تا بت ...

من با نی نی سایت اشنا نیستم نمیدونم که همه میتونن پیاممو ببینن 

و ترسی هم ندارم از شماره گذاشتنم چون فعالیت اصلیم اینجا نیست ، و شماهم مایلی هرجور که دلت میخواد راجبم فکر کنی☺️

چندسالع افسردگی اضطراب داشتم الان رفتم دانشگاه ولی هیچی تو ذهنم نمیمونه هرچی درس میخونم یادم میره مم ...

من یه شخصیتی دارم از ته دلم واقعا دوست ندارم کسیو حالت افسرده و بی حوصله ببینم 

ببخشید که کنجکاو شدم و ازت سئوال کردم که چندسالته 

چون شاید بهتر بتونیم همو درک کنیم

منم یه دوره از زندگیم همینجوری بودم و میدونم چقد سخته 

دلم خواست این جمله رو بهت بگم که خودتو نبازی و گوشه گیر نشی بخدا اگه از ته دلت بخوای همه چیو میتونی تغییرش بدی 

تو یه قدرت متافیزیک داری به اسم ذهن کافیه بخوای و پس بزنی به هرچی ذهنیت ازار دهندهست و بیای یه منه جدید و قوی از خودت بسازی 

ماها لایق بهترینایمم نباید ذره ای اجازه بدیم حال بدی سراغمون بیاد

من با نی نی سایت اشنا نیستم نمیدونم که همه میتونن پیاممو ببینن و ترسی هم ندارم از شماره گذاشتنم چون ...

چون نمیدونستی پیامت رو همه میبینن سنت رو عوض میکردی؟

چطور تاپیک زدن رو بلد بودی ولی نمیدونستی پیام هارو همه میبینن؟

من گفتم از شماره گذاشتن ترس داری؟؟؟