2777
2789
عنوان

Maeee

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست
پس عین موهای من بوده موهاتتاحالااا قطره سیلیس استفاده کردی؟؟

نه

چجوریه؟ 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بیشتر ببینید
چند سال ریزش مو شدید دارم دست میزنم به موهام میریزه

تا حالا محصولی استفاده کردی برای قطع ریزشت؟ 

من خودم به شدت موهام میریخت درگیر امتحانای دانشگاه و ازدواجمم بودم ریزشم زیادتر شد ولی خداروشکر به واسطه 

۳ تا محصول الان موهامو شونه میکنم خدا شاهده کلا ۴ ۵تا تار مو میاد

هدف من فقط فروش نیست عزیزم من موظفم تا لحظه اخر پیگیریتون باشم تا شما با اون نتیجه نهایی برسین

09380131503 خوشحال میشم روبیکا بهم پیام بدی و بیشتر اشنا بشیم راجب تیپ پوستی و موییت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شماره منه اگه بیشتر دوست داشتی تو ارتباط باشیم روبیکا بهم پیام بده در خدمتت هستم09380131503

مرسی

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بیشتر ببینید
تا حالا محصولی استفاده کردی برای قطع ریزشت؟ من خودم به شدت موهام میریخت درگیر امتحانای دانشگاه و ازد ...

تازگیا شامپو گیاهی استفاده میکنم ولی بازم بی تاثیر...

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

نهچجوریه؟

یه قطره خوراکیه که توش هم زینک داره هم سیلیس و این دو نورد خیلی به روند رشد مو کمک میکنه تازه علاوه بر این اگه استخون درد کمر درد پا درد داشته باشی هم خیلی خیلی اثر بخشه 

یه دوره استفاده کن مطمئنم ازش خوشت میاد ما تضمین نمیدیم ولی خب چیزیه که استفاده‌کردم خودم و نتیجه شو دیدم

تازگیا شامپو گیاهی استفاده میکنم ولی بازم بی تاثیر...

روند قطع ریزش مو یکم طولانیه عزیزم 

من این شامپورو تاحالا استفاده نکردم و نظری ندارم راجبش 

اگه موافق باشی برات فرم مشاوره بفرستم پرش کن 

بعضی وقتاا ریزش مشکل درونی داره که باید از درون رفع بشه

اینجا مشاوره پوست و مو نمی‌دم، فقط روانشناسی‌ام. اگه سوال روانی داشتی بپرس.

سلام عزیزم 

علت استرس مداوم 

مثل اینکه امتحان یا کنکور داری نخوندی یا قراره اتفاق بدی بیوفته چیه 

چه راه حلی دارین 

خیلی از کارام عقب میوفتم بابت این قضیه

یه قطره خوراکیه که توش هم زینک داره هم سیلیس و این دو نورد خیلی به روند رشد مو کمک میکنه تازه علاوه ...

مرسی ازت

دوز مصرفیش چجوریه؟ 

بیشتر ببینید
مرسی ازتدوز مصرفیش چجوریه؟

عزیزی

این قطره رو هر روز ۱۰ قطره  یا ۵ قطره صب ۵ قطره شب میچکونی تو یه لیوان اب قاطی میکنی میخوره تقریبا ۳ماه میکشه تا تموم بشه از اونجایی که خودمم تنبلم ۱۰ قطره رو باهم میخورم فقط منع مصرف داره برای کسایی که باردارن یا شیر میدن یا فشار دارن

عزیزیاین قطره رو هر روز ۱۰ قطره یا ۵ قطره صب ۵ قطره شب میچکونی تو یه لیوان اب قاطی میکنی میخوره تقر ...

ممنون ازت ❣️❣️

حتما امتحانش میکنم امیدوارم نتیجه بدا

بیشتر ببینید
سلام عزیزم علت استرس مداوم مثل اینکه امتحان یا کنکور داری نخوندی یا قراره اتفاق بدی بیوفته چیه چه را ...

من روانشناس نیستم ولی خیلی کتابای انگیزشی میخونم 

خیلی شکر گذاری میکنم وقتی با خدا ارتباطم زیادتره خیلی ارومترم 

ممنون ازت ❣️❣️حتما امتحانش میکنم امیدوارم نتیجه بدا

خواهش میکنم دوست عزیز 

09380131503

خوشحال میشم منو سیو داشته باشی و بهم روبیکا پیام بدی 

چون اینجا محدودم نمیتونم ویس بزارم 

نهروغن آرگان و روغن بادام تلخ میزتم

برای رفع موخوره اول یکمی از موهاتو کوتاه کن

بعدش متناسب با جنس موهات شامپوتو انتخاب کن مثلا اگه موهای خشکی داری شامپو زیتون عالیه و بعدش ماسک داخل حمام بزن 

راستی از سشوار اتو هم زیاد استفاده میکنی؟