2777
2789
عنوان

رابطه سمی

107 بازدید | 17 پست

بنظرتون رابطه ای که همش رفت و برگشت داخلش باشه هی کات کنن دوباره برگردن به ازدواج برسه درست میشه یا کلا بدرد نمیخوره؟

تجربه ای در این مورد داشتید؟

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. لطفا حد رابطه را بدون درج تصویر و مثال اعلام کنید.

پیغام شما در سامانه ثبت شد.

کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخ خواهند داد.

بهترین جا: آغوشت. بهترین لحظه: نگاهت. بهترین حس: دستات. بهترین زمان ..... اینجاشو تو بگو😘. می بینی عشقم حالمو؟ 😔😔

سالی که نکوست از بهارش پیداست.. الانش اینه وای به خال عقد و عروسی.. 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

خب چرا کات می‌کننیکم فضا بگیرن فقط و اینکه هربحثی نباید به جدایی ختم شه که

نمیدونم واقعا چرا

احتمالا یکیشون دلش به موندن نیست وگرنه به قول شما میتونن فضا بگیرن و سازش کنن

🖤

دقیقا🫠

پس کات کن تا بیشتر از این دچتر فرسایش روح و روان و جسم نشدی. عشق و علاقه و احساس و جوونیتت رو ارزون نفروش و خرج رابطه غلط نکن که باختی

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

پس کات کن تا بیشتر از این دچتر فرسایش روح و روان و جسم نشدی. عشق و علاقه و احساس و جوونیتت رو ارزون ...

تموم شد

فقط میخواستم بدونم اشتباه بوده یا نه 

حس میکنم فقط سازش از طرف خودم بود

🖤

تموم شدفقط میخواستم بدونم اشتباه بوده یا نه حس میکنم فقط سازش از طرف خودم بود

خداروشکر که تموم شد ــ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز