2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماه اول

187 بازدید | 29 پست

سلام دوستای نی نی سایتی

زمان سونوی ان تی طبق اولین روز آخرین قاعده گی محاسبه میشه یا سنی که تو سونوگرافی اول هست؟

من برا ۲۹ این ماه وقت گرفتم با سن سونوگرافیم میشه دوازده هفته و پنج روز ولی با احتساب زمان قاعدگیم میشه سیزده هفته و دو روز، میترسم زمان رو از دست بدم خیلی استرس گرفتم ، تو رو خدا راهنماییم کنین

زمان خوبیه این ک میخوایی بری

بعضی دکترا با پریودی حساب میکنن

بعضیا با اولین سونو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان 29 ام براساس سونو میشی 12 هفته و 5 روز ؟ یا الان 12 هفته و 5 روزی؟

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

زمانش خیلی خوبه اونموقع  ان بی شم کامل تشکیل شده خواهر شوهرم تو هفته یازده رفته بود ان بیش کامل نبود که تو هفته سیزده رفت کامل شده بود.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚

اگر الان تو این سم(سن سونوگرافیم میشه دوازده هفته و پنج روز ولی با احتساب زمان قاعدگیم میشه سیزده هفته و دو روز،) هستی امروز فردا برو چرا 29 ام بری؟

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

عزیزم من ان تی رو براساس سونو 12 هفته 1 روز بودم رفتم و براساس پریودی 13 هفته و 5 روزبودم . بهترین موقع بود

الان یازده هفته و چهار روزم با سونو، ولی با پریودیم دوازده هفته و یک روز

همون29 ام برو بهترین زمانه

نه عزیزم اون سنی که نوشتم برا ۲۹ هس

پس زمانش خوبه . همون29 ام