2777
2789

بدون قرص فقط با رفتن پیش مشاوره خوب و ب مرور درمان میشه ک هزینه ها انقد زیاده ک دوباره ی افسردگی بخاطرع پول میگیری . همون با دارو بهتره ک اونم زمان بره و قطعی نیس

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بدون قرص فقط با رفتن پیش مشاوره خوب و ب مرور درمان میشه ک هزینه ها انقد زیاده ک دوباره ی افسردگی بخا ...

من پیش مشاور رفتم اما نتیجه ای نگرفتم حدود شش ماه رفتم بعد هم قطع کردم چون فقط گوش میداد و مثلا بحثش این بود که چرا بیرون نمیری خب دنبال کار گشتم پیدا نکردم و یا باید پول روانشناس بدم یا برم بیرون ! فقط هم گوش میداد و ازش سوال میکردم حالا چیکار کنیم میگفت جلسه بعد دوباره جلسه بعد هم یه مسئله دیگه رو پیش ميکشيد که قبلی رو جواب نده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بهترم عزیزم ولی گاهی بازم حالم بد میشه . مثلن امروز داشتم ب خودکشی و مردن فکر میکردم 😐😐😐😑😑😑

آخی میفهممت منم هر روز فکر میکنم و انواع راه و روش مردن رو میخونم و میبینم هیچ کدوم قطعی نیست به محیط برمیگرده

آخی میفهممت منم هر روز فکر میکنم و انواع راه و روش مردن رو میخونم و میبینم هیچ کدوم قطعی نیست به محی ...

قبلن خیلی راهارو رفتم . از وقتی بچه دار شدم انجام ندادم و خیلی سعی کردم حتا فکر هم نکنم تو این چن سال بار سومه این حس تجربه کردم . واقعن خستم 💔😞

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو