2777
2789

بدون قرص فقط با رفتن پیش مشاوره خوب و ب مرور درمان میشه ک هزینه ها انقد زیاده ک دوباره ی افسردگی بخاطرع پول میگیری . همون با دارو بهتره ک اونم زمان بره و قطعی نیس

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بدون قرص فقط با رفتن پیش مشاوره خوب و ب مرور درمان میشه ک هزینه ها انقد زیاده ک دوباره ی افسردگی بخا ...

من پیش مشاور رفتم اما نتیجه ای نگرفتم حدود شش ماه رفتم بعد هم قطع کردم چون فقط گوش میداد و مثلا بحثش این بود که چرا بیرون نمیری خب دنبال کار گشتم پیدا نکردم و یا باید پول روانشناس بدم یا برم بیرون ! فقط هم گوش میداد و ازش سوال میکردم حالا چیکار کنیم میگفت جلسه بعد دوباره جلسه بعد هم یه مسئله دیگه رو پیش ميکشيد که قبلی رو جواب نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترم عزیزم ولی گاهی بازم حالم بد میشه . مثلن امروز داشتم ب خودکشی و مردن فکر میکردم 😐😐😐😑😑😑

آخی میفهممت منم هر روز فکر میکنم و انواع راه و روش مردن رو میخونم و میبینم هیچ کدوم قطعی نیست به محیط برمیگرده

آخی میفهممت منم هر روز فکر میکنم و انواع راه و روش مردن رو میخونم و میبینم هیچ کدوم قطعی نیست به محی ...

قبلن خیلی راهارو رفتم . از وقتی بچه دار شدم انجام ندادم و خیلی سعی کردم حتا فکر هم نکنم تو این چن سال بار سومه این حس تجربه کردم . واقعن خستم 💔😞

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز