چنوقت پیش من با رلم کات کردم چون بهم فوش میداد و وقت نمیزاشت واسم... دوسالم باهم بودیم بهم پیام داد که برگردیم و اینا یکی دو بار پیام داد حالشم خوب نبود رابطش با خانوادش خوب نبود منم گفتم نه اینا حتا کلی خاهش کرد.... چنوقت بعدش ک بهم پیام داد گفتم نه گذشتمو کبوند تو سرم و خیلی حرفای زشتی ب خودم و. خانوادم زد بعد چنوقت عکسای خودشو رل جدیدشو فرستاد با عکسای رابطه جنسیشون خیلی گریه کردم و شوکه شدم باورم نمیشد.... چنوقت خودشو رفیق پیام دادن ک عکسای رابطه جنسی الکیه انکار پشیمون شد و خرم کرد ک بهش فرصت بدم درستش کنه و منم چون توانشو نداشتم فرصت دادم یکی دو بار زنگ زد جلوش گریه کردم انقدر حالم بد بود کسیم نداشتم رفیقی ک باهاش حرف بزنم الانم باهاشم ولی میخام نجات پیدا کنم نمیخام گولم بزنه ولی توانشو ندارم شما نظرتون چیه؟ ببخشید طولانی شد
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید