2777
2789
عنوان

عکسای رل سابقم و رابطه جنسیشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 88 پست

کاری نداره اون عکسا بزار جلو هر روز نگاه کن متنفر میشی 

خودت میگی گول خوردم 

الان میتونی بلاکش کنی 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کنی فوق فوقش در بدترین حال ی سال حالت بده بعدش خوب میشی

باهاش باشی حالاحالاها حالت بده بعدم که ولت میکنه و...

تجربشو داشتم

طرفمو ول کردم انگار ی وزنه سیصد کیلویی رو از روم برداشتن

خخ برام این حجم سبکی عجیبه و عادت ندارم

واسه خیانت شوهر هم گریه کنی واسه خیانت دوست پسر هم گریه کنی ؟

اولی رو میگی مهرم حلال جونم آزاد سر دوست پسر هم غصه بخوری خیانت کرده ؟

اصلا داری میگی رل نه عشق ...پس این واژه نشون میده تعهدی بهت نداره و با هزار نفر دیگه همزمان هست چرا براش اذیت می‌کنی خودتو 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالتونه هر دو 

به نظرم ایشون صلاحیت اخلاقی نداره 

اگر آرامش براتون مهمه بلاک کنین 

رک بگو ازت متنفرم قبلش

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میپرسی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نظرم چیه؟

یه‌ جوری بلاکش کن و از رندگیت حذفش کن که خودش هم شک کنه به وجودش

واقعا فکر میکنی ته رابطتون قراره چی بشه؟

یهو بهت علاقه پیدا میکنه و دست از رفتارای زشتش برمیداره و با خوبی و خوشی زندگی میکنین؟

خودت میدونی که اینطوری نمیشه 

اولویت زندگیت باید خودت باشی، احترام و ارزشت رو خودت تعیین میکنی پس بخاطر یه ادم ولگرد زیر پا نزارش به خودت بیا و رابطه سمی رو قاطعانه تموم کن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

کاری به مسائل شرعی ندارم ولی خدایی نمیترسید از کسی که رابطه متعدد داره.از بیماری و...چرا من یه مسافرت میرم حتی هتل میرم بازم استفاده از سرویس بهداشتی که غریبه توش رفته ترس دارم .

بزار اون عنتر زجر بکشه

از همه جا بلاکش کن حتی اگر دیدیش روت رو برگردون محلش نده 

تو مجبور نیستی با هرکی رفت و آمد کنه تو نگاش کنی به جاش دیگه بهش فکر نکن و خوشبخت بودنت بدون اون رو بکوبون تو چشمش

کاری نداره اون عکسا بزار جلو هر روز نگاه کن متنفر میشی خودت میگی گول خوردم الان میتونی بلاکش کنی

جلوم. گزاشتم هزاران بار گریه کردم خودمو مقایسه کردم ولی نتونستم دو سال کم نیست... 

اره عکسایی ک لخت دختره رو تو سوییت بغل کرده بود بند کفششو بسته بودو....

چه راحت هنوز باهاشی؟

چقدر خوبه دختر ندارم که نگران ساده گیش باشم .شانت در این حد پایینه ؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791