2777
2789
عنوان

بچهای نسل z اینو بخونن

187 بازدید | 11 پست

میدونستین ویژگی‌های این نسل شبیه بیش فعالیه؟ کم حوصله‌ن. نمیتونن رو کتاب خوندن تمرکز کنن، کم تحملن؟!

بیماری اینا نیستا مدلشون فرق میکنه. دیشب که حرفای دکتر سعیدعزیزی رو تو برنامه مهران غفوریان شنیدم اینو فهمیدم.

راه حلم داد برای اینکه چجوری درس بخونین، مخصوصا اونایی ک تو فصل امتحان و کنکور. حتما اون قسمت برنامه رو ببینین. از وسطاش ایشون میاد.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

همیشه با بچه هاتون بازی برای افزایش تمرکز کنید من همیشه به مادر دانش آموزا توصیه میکنم بازی هایی مثل تیزبین بکنن 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

حالا دهه شصتیا و بقیه دهه ها خیلی تمرکز کردن و کتاب خوندن ؟ همشون از دم بیکار 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دهه شصتیا و بقیه دهه ها خیلی تمرکز کردن و کتاب خوندن ؟ همشون از دم بیکار

در مورد مدلشون صحبت کردم ن اینکه دهه های دیگه چی کار کردن. 

اشتراک میخواد اگر راهکارش رو بگین ممنون میشیم

اشتراک نمیخواد عزیز تو تلوبیون ببین تاریخش ۲۲ فروردین