اره دقیقا ، من ک پولدار نیستم ولی ب عنوان یه دختر مستقل هم خونه دارم هم ماشین خوب هم شغل خودمو ، اکثر پسرایی ک اومدن سمتم اینطوری ان که دوسدارن همش پز بدن ب رفیقاشون ، تازه مواردی هم دیدم ک میگن چک دارم پول بهم قرض بده ، یا گفتن ماشینتو بده دستمون باشه یکی دو روز ، ب همین برکت قسم ک پسرا شدیدا دنبال پول و پدرزن پولدار و این چیزان
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
همه یکی نیستن ادم بی جنبه و لول پایین دنبال این چیزاس که کمبودهاشو پر کنه
خداراشکر از نوجونی کار کردم پدری همنبوده کارتش تو جیبم باشه
برای همین دنبال زن پولدار این چرت پرتا نیستم
زنی که بهم ارامش بده و دوستم داشته باشه رو میپرستم
پول به درک
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با وجود یه پدر احمق که زندگی مادرم رو نابود کرد تصمیم گرفتم کار کنم
پول کلاس میاره بله ولی زیاد دیدم مردایی که بی شرف بودن
نمیخام مثل اونا باشم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
همین شما زنی رو که بیشتر پول داره به خودش رسیده یا یه ماشین خیلی خوب داره رو ترجیح به یه دختر ساده و ...
شما تو زندگی من نیستین پس قضاوت مخصوص خداست
قسم به خاک مادر خدا بیامرزم که جز اون خدایی نیست این چیزایی که کفتین رو تو زندکیم دارم فقط دنبال زن سااده هستم . به خالمم سپردم