2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوی چهارچشم😏🤓شوخی کردم عشقم اتفاقا به خیلیا میان و گوگولی میشنمطمئنم تو ام از اون دسته ادمایی😘

حتی شوخیش هم قشنگ نیست عزیزم ممکنه یه روزی خودتم مجبور باشی عینک بزنی من چشام اونقدر تیز بودن الان بخاطر استفاده از گوشی کامپوتر ضعیف شده که همه ایرانی ها معتاد گوشی شدن چشم درصد خیلی از مردم ضعیف هست فقط توجه نمیکنن عینک نمیزنن من خودم برای گواهی نامه رفتم دیدم ای دل قافل چشام چه ضعیف شدن تو حالت عادی برام مهم نبوده 

عینک بهترینه.چرا چون عینک کنار گذاشتم لنز گرفتم.وایی همش چشمم میسوخت.دنگ و فنگ داشت.یهو یکیش می‌رفت پس کله.یا از دست می افتاد بعد چهار ساعت پیدا میشد.قبل حمام و قبل خواب باید برمیداشتی.برای هر چسم به نمره.همون هم برعکس میشد و پست و روش رو متوجه نمیشدی.قبل از اینکه تاریخ انقضاش بگذره انداختم دور.البته برا من خیلی گرون بود و همه میگفتن چشات خیییلی قشنگه.به مرور قرنیه هم داغون میکنه.خلاصه فقط عینک طبی از اون بدون پایه ها.کاعوچو رنگی خوش رنگ با فریم قشنگ بزن.البته طبیعی هست یه ماهی دماغ و گوش هات حساس میشن.همیشه هم عینک بزن تا نمره چشمت نره بالا.تازه میتونی سفارش بدی با نمره چشم خودت شیشه آفتابی درست کنن.تو مغازشون انتخاب کن شیشه ها بر میدارند با سفارش خودت.من همیشه شیشه قهوه ای که پایینش روشنه میپسندم.