2777
2789

اینقدر حسرت ما خوشگلا رو نکشین. مام دردسرای خودمون داریم (الکی مثلا من خوشگلم )🤪🤪🤪🤪🤪

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مخصوصا اونایی که ژنتیکی خوشگلن

یه دختر زیبابه راحتی میتونه به خواسته هاش برسه ولی کسی که چهره زشت یا معمولی داره باید خیلی بجنگه تا بتونه به خواسته هاش برسه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آره مخصوصا اونایی که ژنتیکی خوشگلنیه دختر زیبابه راحتی میتونه به خواسته هاش برسه ولی کسی که چهره زشت ...

اره  ظواهر تو این دنیا از هرچیزی مهم تره

بخدا الکیه ک میگن بختت باید خوب باشع

بابا کدوم اصکلی میاد طرف ی دختر زشت و بی ریخت تا دخترای خشگل و جذاب هستن

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

اره ظواهر تو این دنیا از هرچیزی مهم ترهبخدا الکیه ک میگن بختت باید خوب باشعبابا کدوم اصکلی میاد طرف ...

اره بابا الکی میگن 

بختت خوب باشه دیگه چه صیغه ایه 

دخترای زیبا حتی پسرایی که ظاهر خوبی دارن انتخابای بیشتری دارن و قطعا خوشبخت ترن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره بابا الکی میگن بختت خوب باشه دیگه چه صیغه ایه دخترای زیبا حتی پسرایی که ظاهر خوبی دارن انتخابای ...

صدرصد خوشبخت ترن

اگ ی زشت ب طور مثال با ی پسر پولدارم ازدواج کنه میگی نگاااا چ شانسیییی داشتتتتت 

ولی اگ ی خوشگل با ی پسر پولدار ازدواج کنه میگی عه واقعن طرف خشگله حقش بود ک با ی پسر لول بالا ازدواج کنه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙