بچه ها من دو ساله یه گربه آوردم بهش وابسته شدم دوسش دارم بامزست ولی خیلی بهم حساسیت میده همیشه درحال خاروندن چشمم و عطسه ام وسایلمو خراب کرده پرده ها مبلا خیلی شیطونه دست و پامم زخم کرده اصلا نمیاد پیشم بخوابه خیلی مستقله ملوس نیست حالا نمیدونم بدمش به کسی یانه دلم نمیاد میدونم اذیت میشه گناه داره دلم براش تنگ میشه ولی بیشتر بخاطر خودش دلم نمیاد چون عادت میکنن به محیطشون عوض شدن جا اذیتشون میکنه
میخوام گربه بیارم خیلییی دوس دارم فقط همش میگن غذاش گرونه میترسم اذیت شمو اینکه موهاش خیلی میریزه؟ م ...
نه هزینش اذیت نمیکنه آدمو مخصوصا نژاد dsh خیلی اذیت نداره ولی اره موهاش میریزه و بهش وابسته میشی و اذیت میشی من اگه برگردم خونم نمیارم دیگه ولی بیرون برا گربه ها غذا میبرم همش یا ام سه گربه نژاد خیلی آروم میاوردم مال من خیلی شیطونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واییی من میترسم جرا گاز میگیره من خیلی از دندون گربه میارسم
گربه از همه حیوون های خونگی بهتر و کم دردسر تره من خودم اگه حساسیت شدید نمیشدم واقعا ۱۰ تا میاوردم منتهی سعی کن یه گربه آروم تر بیاری نژاد دار میخای بخر اونا اروم ترن dsh خیلی شیطونه