2777
2789
عنوان

از صبحونه بدم میاد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 85 پست

وای منم از صبحونه متنفرمم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

مهم‌ترین وعده است استارت بقیه روزت رو هم صبحونه میزنه مهمه سالم و پر پروتئین باشه ولی من خودم سر صبح ...

مهم‌ترین وعده نیست. این برای یه تبلیغ تلویزیونی بوده که مردم باور کردن. 

من هم از خوردن کره مربا و اینا بدم میاد. ترجیح میدم یه ساندویچ کوچیک درست کنم بخورم. کنارش هم قهوه یا چای.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق وعده صبحانه ام مخصوصا مثل امروز که بلند میشی میبینی چقدر گرسنه ایی چون رژیم بودی

کلی بهت میچسبه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

منم بدم میاد 

ولی خب جمعه ها فقط میخورم 😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من ساعت ۴ صبح میرم حموم ۵ از حموم میام بیرون ۵ و نیم از اتاق ارایش و لباس سشوار و .... میزنم بیرون  بعد از ۵ و نیم میشینم کاکائو صبحانه میخورم با نیم ساعت بعدش هم قهوه تلخ خیلی میچسبه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣