2777
2789
من چیزی نگفتم بیشتر انگار شما ناراحت شدید هرکسی یه نظری داره منم نظرم اینه😒

شما اخه خیلی دارین زیاد روی میکنین 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سختگیر نیستم اتفاقا به نظرم هرکی هرکاری دوست داره بکنه به کسی ربطی نداره ولی الان دهه ۷۰ نیست ال ...

والا

بعدم صبح تا شب تاپیک میزنن که چرا خیانت زیاد شده

اونی که به جای ۴ تا فیلم و برنامه درست حسابی میشینه پای فیلمای ترکیه ای و این برنامه های که تبلیغ فساد و هرزگیه ، مشخصه خیانت هم براش عادی میشه

اینا هدفشون اینه که خدا رو از زندگی آدما حذف کنن و بگن چیزی به اسم پاک و با ارزش زندگی کردن وجود نداره، پس آدم هر غلطی دلش بخواد میتونه بکنه

حالا چرا به شما زور اومده هرکی بخواد نگاه میکنه هرکی بخواد نگاه نمیکنه لازم نیست دیگه تا درون خانواد ...

بله عزیزم 

خانواده داریم تا خانواده😊

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
بله عزیزم خانواده داریم تا خانواده😊

خب دیگه 

خانوادش اینجورین پس خودشم اینجوریه 

دیگه جای دخالت ما نیست

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

والابعدم صبح تا شب تاپیک میزنن که چرا خیانت زیاد شدهاونی که به جای ۴ تا فیلم و برنامه درست حسابی میش ...

اینا همشون یا بچه سن هستن 

یا بچه عقل 

وگرنه از نوک دماغشون اونورترو میدیدن😅

شما اخه خیلی دارین زیاد روی میکنین

زیاده روی نیست چیزیه که برنامه نشون میده اتفاقا اصلا ادم مذهبی نیستم با رابطه ی دوستی هم مشکلی ندارم ولی دیگه هرزگی واقعا عیبه طرف برمیگرده میگه من هرکیو بخوام تور میکنم برام مهم نیست دوست پسرته یا نه خب به چنین شخصی چی میگن

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

من یه تبکه شو تو اینستا دیدم... دوتا دختر سر یه پسر باهم دعواشون بود🤣🤦🏻‍♀️چه حرفای زشتی هم میزدن ...

میبینی یعنی ارزش یه دخترو چقددددددد پایین آوردن

یعنی یه ذره خودشو آدم حساب نمیکنه اون دختره که همچین کاری میکنه

اینا مایه آبروریزیه جامعه زنان و دختران هستن

خب دیگه خانوادش اینجورین پس خودشم اینجوریه دیگه جای دخالت ما نیست

کسی دخالت نکرده 

هرکس مختاره هرکاری میخواد انجام بده 

صرفا تبادل تظر درمورد یک برنامه س

با احترام ولی کسایی که خیلی جدی هیت میدن به نظرم عقده‌این و یه کوچولو پیک می یه جوری حرف میزنن انگار ۲۴ ساعت شبانه روز در حال شکافتن هسته اتمن

بابا یه برنامه فانه هر کی خوشش میاد میبینه خوشظ هم نمیاد نمیبینه کسی زور نمیکنه که

زیاده روی نیست چیزیه که برنامه نشون میده اتفاقا اصلا ادم مذهبی نیستم با رابطه ی دوستی هم مشکلی ندارم ...

درست می فرمایید 

والابعدم صبح تا شب تاپیک میزنن که چرا خیانت زیاد شدهاونی که به جای ۴ تا فیلم و برنامه درست حسابی میش ...

چون یکی دزدی میکنه منم دزدی کنم؟ بنظرم توجیح خوبی برای خیانت نیست 

کسی که ذات خوبی داشته باشه با این چیزا سست نمیشه 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

با احترام ولی کسایی که خیلی جدی هیت میدن به نظرم عقده‌این و یه کوچولو پیک می یه جوری حرف میزنن انگار ...

یادت باشه فساد تو جامعه همینجوری زیرکانه عادی میشه

با برنامه فان

با فیلمای ترکیه ای

اتفاقا اونایی که هیت میدن خیلی شرافت دارن که سلامت جامعه رو ترجیح میدن به سرگرمی خودشون

واقعا این برنامه جای هییچ دفاعی نداره نمیفهمم این همه پافشاریتون چیه البته خوشبختانه اکثریت فهمیدن این برنامه جز هرزگی چیزی نیس

کامنتارو بخونی میفهمی