2777
2789
با احترام ولی کسایی که خیلی جدی هیت میدن به نظرم عقده‌این و یه کوچولو پیک می یه جوری حرف میزنن انگار ...

نه هیچکدوم نیست گل من 

فقط ما این برنامه رو برای فان هم مناسب نمیدونیم 

حالا بااین قسمت صحبتت موافقم هرکس میخواد نگاه کنه هرکی میخواد نگاه نکنه 

بالاخره مردم صاحب فکرن خودشون تصمیم میگیرن😊

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
چون یکی دزدی میکنه منم دزدی کنم؟ بنظرم توجیح خوبی برای خیانت نیست کسی که ذات خوبی داشته باشه با این ...

ببین میدونی چیه

اینایی که مرتکب خیانت و دزدی و فلان فساد میشن باهاشون حرف بزن میگن ما یه روزی فکرشم نمیگردیم این کارو بکنیم

این روند به تدریج اتفاق افتاده

اول مقاومت ذهنشون شکسته

قبول کردن اونی که خیانت میکنه‌ خوب لابد فلان علتو داشته

یعنی توجیه میکنن

بعد که زشتیش ریخته شد یه روز چشم باز میکنن میبینن خودشون تو لجنزار خیانت گیر کردن

اینو بهش میگن جنگ نرم

با برنامه فان میان زشتی هرزگی رو میریزن

فکر کردی یدفعه میان رک میگن هرزگی کنید؟ نه بلدن چیکار کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میدونی چیهاینایی که مرتکب خیانت و دزدی و فلان فساد میشن باهاشون حرف بزن میگن ما یه روزی فکرشم ن ...

اصلا برام قابل توجیح نیست واقعا مثلا الان خیلی از دزدا از من پولدار ترن من بیام بگو دزدا خیلی زندیگه فاخری دارن منم بیام دزدی کنم زندگیم بهتر بشه؟ هرکسی عقل داره خدا عقل برای دکور نداده داده که استفاده کنیم هرکیم خیانت میکنه لایقه اینه از خشتکش آویزون کنیم 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ببین میدونی چیهاینایی که مرتکب خیانت و دزدی و فلان فساد میشن باهاشون حرف بزن میگن ما یه روزی فکرشم ن ...

موافقم 

اون مردو زنی که این برنامه رو میشینه نگاه میکنه 

به مرور براش عادی میشه یکسری چیزها 

بعدش طرفش تویه حرکت آکروباتیک کاسه ی چه کنم چه کنم دستش میگیره😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
یادت باشه فساد تو جامعه همینجوری زیرکانه عادی میشهبا برنامه فانبا فیلمای ترکیه ایاتفاقا اونایی که هی ...

من از چیزی دفاع نکردم نه شرکت کنندشم نه پولش میره تو جیبم نه چیزی

این جور برنامه ها یه سبکین که تو خیلی از کشور ها وجود داره

اتفاقا کسی که میگه اینجور چیزا باعث فساد میشه خیلی بیشتر خودشو یا اطرافیانشو تو خطر لغزش میبینه که میگه یه برنامه اینترنتی یوتیوب میتونه باعث فساد بشه 

به جای حذف این چیزا باید شخصیت های محکم تری ساخت چون نمیتونی همه چیزو خذف کنی

عشق ابدی نبینه

فیلم ترکی نبینه

سریال امریکایی نبینه

اینستاگرام نره

تو جامعه نره 

هر کسی باید چارچوب خودشو داشته باشه و انقد قوی باشه که از اون چارچوب بیرون نره نه اینکه به همه چیز هیت بده

چون الگو برداشتن از یه سری چیزا فقط به خود ادم ضربه میزنه و ادم چنین چیز ساده‌ای رو نفهمه خب حقشه به نظرم

مثلا یه موج ایجاد شد اقا پراید کنسله(در حالی که پدرش هنوز ماشین نداره)خب کسی که صدمه میبینه خودشه مگه چند درصد جامعه مرفهن که کیس هاشو سر چنین چیز مزخرفی میپرونه حالا اونم بیاد سمتت از کجا معلوم برای سواستفاده نیست

خیلی حرف زدم کلیت مطلب اینکه ادم باید به شخصیت خودش پایبند باشه نه اینکه به هر چیزی غیر از اون هیت بده

من از چیزی دفاع نکردم نه شرکت کنندشم نه پولش میره تو جیبم نه چیزیاین جور برنامه ها یه سبکین که تو خی ...

من واقعا مخالف ساختن همچین برنامه ای نیستم ولی باید اقرادی انتخاب میکرذن که شخصیتای خوبی داشتن مثلا من چند قسمت از یه برنامه کره ای دیدم خیلی با شخصیت بودن هرکسی حد و مرزشو حفظ میکرد محترمانه باهمدیگه حرف میزدن 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

من از چیزی دفاع نکردم نه شرکت کنندشم نه پولش میره تو جیبم نه چیزیاین جور برنامه ها یه سبکین که تو خی ...

دقیقا آفرین.بنظرم آدما رو نمیشه تو قفس انداخت که یوقت نلغزن.اتفاقا باید تو همچین شرایطی آدمای خوب و بد از هم سوا بشن.عین الک میمونه.کسی که دنبال خیانته بلاخره بهونشو پیدا میکنه

نه هیچکدوم نیست گل من فقط ما این برنامه رو برای فان هم مناسب نمیدونیم حالا بااین قسمت صحبتت موافقم ه ...

کاملا اوکیه که خب طبق سلیقه شما نیست 

من اگر این حرفو میزنم به خاطر اینه که کسایی که هیت میدن(دورازجون شما)انقدر ادما رو تاثیر پذیر و ضعیف میبینن که فکر میکنن  یه برنامه که اصلا اسمش روشه فساد ترویج پیدا میکنه

که حتی اگر اینطوری هم باشه چیزی که بابد تصحیح شه پایبندی به چارچوبه چارچوب هر کس هم ممکنه متفاوت با دیگری باشه ولی وقتی یکی برای خودش چارچوب تعیین میکنه باید طبق همون پیش بره زور ادما انقدر زیاد نیست که همه چیز رو طبق نظر خودشون پیش ببرن پس کار کردن رو خود ادم منطقی تره

چون سناریوی از پیش تعریف شده داره، برام جذاب نیست...

از طرفی هم همه شرکت کنندگان بلاگر هستند و پیج شون دیده شد...همین نشون میده که ماجرای پشت این برنامه فقط ویو گرفتن هستش...

ولی بازم نگاه میکنم چون طرحواره هایی در این شرکت کنندگان عمدی یا سهوی دیده میشه که میشه روی اون   صحبت کرد  

این کاربری غیرفعال شده است

من واقعا مخالف ساختن همچین برنامه ای نیستم ولی باید اقرادی انتخاب میکرذن که شخصیتای خوبی داشتن مثلا ...

اره خب منم تقریبا با همه شخصیتای اون خونه مشکل دارم ولی خب این دلیل نمیشه چنین شخصیاتی تو جامعه نباشن اتفاقا هستن زیاد هم هستن شاید تو فصل بعدی ادمای درست تری بیارن

اصلا برام قابل توجیح نیست واقعا مثلا الان خیلی از دزدا از من پولدار ترن من بیام بگو دزدا خیلی زندیگه ...

آره هرکسی عقل داره

اما اینجا یه چیزی یادت نره ، هرکسی نفس هم داره

اینی که شما میگی که هیچ‌چی رو کسی اثر نذاره فقط در مورد یکی دو درصد افراد جامعه صدق میکنه که به شدت مقابله با نفسشون قویه

نه درباره افراد عادی

چرا گفته شده از دری که فقر بیاد از اون یکی در ایمان میره؟ مگه آدما عقل ندارن؟

گفته شده چون عموم مردم جامعه آدمای عادی هستن

پس شرایط باید بد نباشه

از چیزی که فساد و برا آدما توجیه میکنه چیز بدتری وجود نداره

اصلا شیطانم سیستمش همینجوریه دیگه ، هی تلقین میکنه که ببین تو حق داری فلان کارو بکنی همسرت بهت توجه نمیکنی حق داری خیانت بکنی

پس هیچ وقت فکر نکن اینا اثر ندارن

الان با کسی که فیلم ترکیه ای زیاد میبینه حرف بزنی میفهمی ابن خیانت براش زشت نیس دیگه 

چون برا چشم و گوش و عقلش عادی شده و جا افتاده

چرا انقد صفر و صدیش کردی؟ مگه‌ ما گفتیم اینستا نره برنامه نبینه؟ ما خودمون که تو اینستاییم که

میگی هرکسی باید چهارچوب خودشو داشته باشه و شخصیت محکم باشه. خوب این چهارچوبو‌ از کجا میاره و شخصیتش چطور محکم‌ میشه؟ 

راه های اثر پذیری چیان؟ چشم و گوش

یعنی ما با دیده ها و شنیده هامونه که فکر میکنیم و اثر میپذیریم

یه برنامه ای که جذابیتای ظاهری خودشو داره چطور ممکنه بشینی نگاه کنی و هی ادامه بدی بعد آخر سر بگی اه چقدر چندش چقدر هرزگی چقدر فساد بود

اگه اینطور باشه که خوب بیننده اون برنامه نمیشه آدم، مثل این خانمایی که تو همین تاپیک گفتن ما دیدیم چقدر افتضاح بود دیگه نگاه نکردیم

اما همه اینطور نیستن، مخصوصا قشر نوجوون

الان میگین چهارچوب، خوب قشر نوجوونی که تو مرحله ای هست که چهارچوباشو مشخص کنه پای این چیزا بشینه دیگه چهارچوبی هم‌واسش میمونه؟

بعد چرا بقیه کشورا رو مثال زدین؟ هر کشوری فرهنگ خودشو داره ما کشور اصیلی هستیم مثل اروپا و امریکا نیستیم که فساد همه جا رو برداشته باشه که خودشونم بگن دیگه نمیدونیم با این آمار تجاوز به دخترای زیر ۱۶ سال چیکار کنیم

بعدشم این برنامه اومقدر جلفه که نمیفهمم بحث شما برا چیه

کامنتارو بخونین میفهمین

همین مونده برا برنامه که تبلیغ هرزگیه بشینیم تحلیل بنویسیم!

بابا سر مسائل واضح هم دیگه باید وقت بذاریم؟

اصن به عنوان به دختر شما باید اولین نفر باشی که به این برنامه اعتراض میکنی انقد که ارزش یه دخترو پایین آوردن و حقیرش کردن