2777
2789
من یه تبکه شو تو اینستا دیدم... دوتا دختر سر یه پسر باهم دعواشون بود🤣🤦🏻‍♀️چه حرفای زشتی هم میزدن ...

اره بابا اصلا ارزش نداره یه قسمتشو چند دیقه دیدم فقط حرص خوردم بشینی طلسم شدگان ببینی از اون بهتره

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگار و شاهین و قبول دارم و همچنین ترانه و امیرحسین ولی طناز چرا

حقیقتا بقیه رو نمیشناسم فقط تیکه هاشونو تو اینستا دیدم 

طناز معلومه مثل کنه چسبیده به کسی که ارزششو نمیدونه بعدشم بر میگرده میگه من هرجایی بخوام( شاهینو میگه) میشینم دوس پسر خودم خب بابا زشته یکم 

ی برنامه است دیگه اینجور چیزا که عادیه بدتر اینا هم توی ایران خودمون خیلی جاهاش عادیه اینا که ی جیز ...

خیلی جاها تو ایران اینطوره فرهنگشون؟ معلومه هیچ شناختی از جامعه ایران نداری، اگه تو مجازی میبینی هیاهو میکنن چون هدفشون اینه بگن مردم ایران اکثرا همینن و تو ذهن مخاطب بره که عادی بشه ولی واقعیت اینه رسانه ها مخصوصا اینستا و توییتر خودش دنبال عادی سازی این مسائله و حمایت میکنه از این مدل آدما برا دیده شدن(چرا عکس و مطالب مربوط به سردار رو حذف میکنن؟) میری تو یه پیج میبینی دارن میگن دورد بر فلانی و جوری مانور میدن انگار مردم ایران همه میخوانش و القا میکنن به مردم ولی واقعیت این که کمتر از یه درصد مردم بهش وکالت دادن، حقیقت نظر مردم همینه، هر جا ترویج هرزگی دیدی بلاک کن

از وقتی که فهمیدم اون کلیپ آب و برق مجانی حرفهای یکی دیگه بوده و امام خمینی داشته به حرفای اون طعنه میزده پرام ریخته😅 یه عمری کلیپ تقطیع شده رو بعنوان وعده های امام خمینی بهمون دادن! 😐 قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

نیاز نیست همه چیز رو سخت بگیری قبول داریم یک نوع بی بند باریه ولی از جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید درضمن ...

یادت باشه همه بدیها، اولش در حد همون بدی بودن

کم‌ کم جا باز کردن و قبحشون ریخته شد و عادی شد

اون کثافتا میدونن چیکار کنن که جامعه رو به فساد و هرزگی بکشونن

و این بزرگترین ظلم و خیامت در حق بچه هامون و جامعمونه

حقیقتا بقیه رو نمیشناسم فقط تیکه هاشونو تو اینستا دیدم طناز معلومه مثل کنه چسبیده به کسی که ارزششو ن ...

اینو قبول دارم. شاهین واقعا آدم خاصی نیست که بخاطرش دعوا کنه من جای طناز بودم اصلا الان شاهین نمیشناختم شاید خیلی دوستش داشته باشه ولی عشق توی پنج روز نمیتونه شکل بگیره کم کمش یکی دوماه

هیچی یه چند تا جن ده اوردن انداختن جون هم

😐اروم باش

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اینو قبول دارم. شاهین واقعا آدم خاصی نیست که بخاطرش دعوا کنه من جای طناز بودم اصلا الان شاهین نمیشنا ...

کی تو پنج روز عاشق میشه 

عشقو به سخره گرفتن کثافتای عقده ای

کی تو پنج روز عاشق میشه عشقو به سخره گرفتن کثافتای عقده ای

حالا چرا به شما زور اومده 

هرکی بخواد نگاه میکنه هرکی بخواد نگاه نمیکنه 

لازم نیست دیگه تا درون خانواده ها نفوذ کنین 

من تازه شنیدم تو همین سایت خانوادگی نگاه میکنن😂🤍

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خیلی جاها تو ایران اینطوره فرهنگشون؟ معلومه هیچ شناختی از جامعه ایران نداری، اگه تو مجازی میبینی هیا ...

نه تو مجازی ندیدم بیرون که میرم با چشم دیدم با گوش شنیدم شما شاید مکان هایی که جوونا میرن رو نمیری من خودم جوونم ولی بعضی کافه ها رو که میرم خیابونا و حتی مرکز خردی چیزایی و میبینم و میشنوم که باورم نمیشه و صد رحمت به عشق ابدی 

نیاز نیست همه چیز رو سخت بگیری قبول داریم یک نوع بی بند باریه ولی از جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید درضمن ...

خیلی سطحی نگاه میکنی 

این برنامه حتی واسه سرگرمی هم مناسب نیست 

کل ارزش های اخلاقی رو زیرسوال برده 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

ندیدم کلا 

این چرت و پرتا رو دوست ندارم 

این روابط از نظر من اوکیه ها ولی خب در فرهنگ شرکت کننده ها نیست از همشون هول و درندگی میباره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

حالا چرا به شما زور اومده هرکی بخواد نگاه میکنه هرکی بخواد نگاه نمیکنه لازم نیست دیگه تا درون خانواد ...

من چیزی نگفتم بیشتر انگار شما ناراحت شدید هرکسی یه نظری داره منم نظرم اینه😒