2777
2789
من چندتا تیکه شو تو اینستا دیدم، واقعا خوشم نیومد😑

من نمیدونم چیشد قرار بود بشینم مسخره کنم بگم این جیه ساختن ولی دوست دارم شرکت کنم تجربه باحالی میتونه باشه

نیاز نیست همه چیز رو سخت بگیری قبول داریم یک نوع بی بند باریه ولی از جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید درضمن ...

شما احتمالا بچه نداری درسته؟ ممکن نیست یکی بچه نوجوان داشته باشه و بگه این برنامه ها باعث انحرافش نمیشه ، اصلا نوجوونی بشدت سن تاثیرپذیریه

صد وطن فروش در خون بغلتد ، گم نگردد سگ هلال احمری🥲❤️ لئوی وفادار به وطن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدفشون ترویج فساد و هرزگی هستش و وقتی میدونیم هدف اینه برای چی باید ببینیم ولو برای سرگرمی؟ اینها روی ذهن و ارزشهامون تاثیر میذاره بدون اینکه خودمون بفهمیم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نمیدونم چیشد قرار بود بشینم مسخره کنم بگم این جیه ساختن ولی دوست دارم شرکت کنم تجربه باحالی میتون ...

عزیزم شما خیلی باشخصیت تر از اونایی هستی که تو این برنامه شرکت میکنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ترویج بی بندو باری و هرزگیه، یک درصد جامعه ممکنه عاشقش باشن و تو هر جامعه ای طبیعیه

ی برنامه است دیگه اینجور چیزا که عادیه بدتر اینا هم توی ایران خودمون خیلی جاهاش عادیه اینا که ی جیز پیش پا افتاده است و بنظرم خوبه چون آدما میفهمن همه اونایی که دورشونن دوستشون نیستن میفهمن بعضی ها میتونن تو زندگیشون ی نگار. ترانه. امیرحسین داشته باشن میفهمن شاید دوست ‌سرشون یکی مثل شاهینه میفهمن همه ی آدمای دور و برش میلاد و ماهرخ نیستن

نیاز نیست همه چیز رو سخت بگیری قبول داریم یک نوع بی بند باریه ولی از جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید درضمن ...

اتفاقا خیلی مهمه فکر میکنی این همه خیانت و روابط موازی برا چی هست؟ بخاطر همین فیلمای ترکی و برنامه های اینچنینی هست. نوجوونا ذهنشون پذیرش بالایی داره هر چی ب خوردشون بدی همون میشن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من سختگیر نیستم اتفاقا به نظرم هرکی هرکاری دوست داره بکنه به کسی ربطی  نداره ولی الان دهه ۷۰ نیست الآن الگو مردم سلبریتی هان نه پدر و مادر و خانواده، وقتی یه دختر ۲۰ ساله میگه من از یک دختر ۳۰ ساله بیشتر شیطنت کردم و تجربه دارم کم کم این میشه عرف جامعه و تبدیل میشیم به فیلم ترکی 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

بحث این نیست چرا همچین برنامه ای ساختن موضوع اینه چرا همچین ادمایی انتحاب کردن میتونستم افراد باشخصیتی انتخاب کنن نه یکی مثل طناز و نگار یا اون شاهین هول

بقیه رو نمیشناسم

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

اتفاقا خیلی مهمه فکر میکنی این همه خیانت و روابط موازی برا چی هست؟ بخاطر همین فیلمای ترکی و برنامه ه ...

الان توی عشق ابدی ما خیانت ندیدیم عزیزم کس سکه با ی برنامه می‌خواد خیانت کنه همون بهتر که خیانت کنه کسی که باهاشه ازش راحت شه من اگر دارم میگم میگم تجربه باحالی من واسم مهم نیست قراره هیت بگیرم یا مردم پشت سرم حرف بزنن یا حتی فحش بدن ترجیح میدم برای خودم زندکی کنم و تجربه کسب کنم شاید من یکی مثل میلاد و پیدا کردم و یکی مثل ماهرخ بودم ربطی به حرف شما نداره این برنامه شاید اثرش این باشه که هی منتظر قسمت بعدیشی ولی خیانت خیلی جیز بزرگست و اکر کسی با دیدن اینا خیانت میکنه که

هیچی یه چند تا جن ده اوردن انداختن جون هم

من یه تبکه شو تو اینستا دیدم...  دوتا دختر سر یه پسر باهم دعواشون بود🤣🤦🏻‍♀️چه حرفای زشتی هم میزدن

من از اینجا خجالت کشیدم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
بحث این نیست چرا همچین برنامه ای ساختن موضوع اینه چرا همچین ادمایی انتحاب کردن میتونستم افراد باشخصی ...

نگار و شاهین و قبول دارم و همچنین ترانه و امیرحسین ولی طناز چرا