2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ماهم دیروز تموم شد نه روزش فقط مونده ورزش نه اصلا نمیتونم درست راه برم از کمر درد

خب عزیزم قرار نیست فقط راه بری معلوم کلاسهای زایمانم شرکت نکردی برو توپ بخر روش بشین چپ راست و جلو عقب برو و بپر بپر کن روش این دیگه سختی نداره تازه راحتم هستی همین باعث میشه دهانه رحمت باز بشه و سربچه تو لگن فیکس بشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من دقیقا ماه پیش زایمان کردم ۳۹ هفته و ۶ روزم بود که دردم شروع شد دکتر بهم وقت داده بود که ۴۰ هفته ب ...

طبیعی؟ منم گفت دوشنبه برم میگم الهی دردم شروع بشه تا دوشنبه ک آمپول فشار بهم نزنن

ببین خواهرانه میگم حداقل این چند روز باقی مونده ورزش کن واگرنه بعدا نیای بگی زایمانم سخت بود طبیعی بده فلان و...

مطمئن باش این چند روز رو ورزش کنی زایمانت ان شاءالله خوب خواهد بود فقط ورزش کن

آره سه شنبه پیش ک رفتم دکتر دکتر گفت اصلا دهانه رحمم باز نشده🥺

خب دیگه وقتی کاری نکنی بدنت هم واکنشی نشون نمیده باید فعالیت داشته باشی

رابطه هم داشته باش

آره باید همین کار کنم واقعا میترسم ک خیلی درد بکشمم

از همین امروز شروع کن و مغازه ها باز شد  بگو همسرت بره توپ رو بخره و تو نت هم میتونی سرچ کنی چه ورزش‌هایی رو انجام بدی