2777
2789
عنوان

طراحی دوخت و انسانی میشه بیاید

80 بازدید | 6 پست

من باید انتخاب رشته کنم و معدلم تا اینجا ب ۱۹وخورده ای و۲۰بوده

اما خب الان به تجربی و ریاضی علاقه ندارم و زیاد به درس خوندن علاقه ندارم

آینده شغلی که میخوام خیلی مربوط به رشته انسانی نمیشه و میتونم از طریق رشته های هنرستان هم واردش بشم

الان بین طراحی دوخت و انسانی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم

کسی این رشته ها بوده که کمکم کنه؟

انسانی رفتم پشیمونم 

طراحی دوخت حداقل از سه سال هنرستان لذت میبری

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه داشتید رفتید انسانی؟

آره منم درسم خوب بود ولی آدما فرق دارند

من خودم انسانی دوست داشتم ولی از ی طرف حفظیاتم ضعیف بود از‌ ی طرف رشته انسانی واقعا رشته های دانشگاهش به درد نمیخورن یدونه فرهنگیان حقوق و روانشناسی داره که اینا با بقیه رشته هاهم میشه رفت

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

انسانی خواندن خیلی خیلی خیلی زیاد میخاد من خودم انسانی بودم ک اگ به عقب برگردم صدرصد میرم طراحی دوخت خر خونی نداره یه هنر باد میگری انسانی هزچقدرم بخونی آخرش میگم اگ درس خون بودی انسانی نمیومدی 

من با معدل ۱۹اومدم انسانی دوستم رفت طراحی دوخت 

اون راضیه ولی من ناراضی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿