2789
عنوان

تاحالا شده 😞😭

127 بازدید | 13 پست

تاحالا حاجت سخت ومحال گرفتین ؟ 

چجورییییی😔

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تقریبا هم زیاد

خداروشکر 

دعام کنید 😞 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

آره دیگه همه بهم گفتن تا آخرِ عمرت این مشکل باهاته ولی بلطف خدا دورش بگردم حل حل شد

خداروشکر ک حل شده 

دعای خاصی خوندی؟

خداروشکر ک حل شده دعای خاصی خوندی؟

نه دهه ی آخر ماه صفر بودش روضه خوانی داشتیم اونحایی که خادمم...بعد گفتم آقا امام رضا جوابمو بده اقا...شبش خواب دیدم دوتا از ائمه بودن .بعد یکیشون روی یه صندلی نشسته بود یکیشون ایستاده منم روبروشون. یکی از اون ائمه به اون یکی فرمودش اسم مهری رو جزء خادم کدوم از اهلبیت بنویسیم اون‌یکی فرمود بنویس برای آقا امام حسین بعدش فرمود نه بنویسش برای آقا امام رضا...ای خدا چن روز بعد بسته ای دستم رسید فرموده بود دستوز آقا امام رضا برای حل شدن فلان مشکل طبق دستور انجامش دادم بعد سالیان مشکلم با همون نسخه حل شدش

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نه دهه ی آخر ماه صفر بودش روضه خوانی داشتیم اونحایی که خادمم...بعد گفتم آقا امام رضا جوابمو بده اقا. ...

الهی شکر 

چقدر جالب بوده .

منم دعا کنید لطفاً 

اگه حاجت گرفتین برا منم دعا کنید

التماس دعا.

ان‌شاءالله حاجت روا بشین 

انشاالله دعا کنید تا فردا خبر خوب بهم برسه

سلام .

چیشد؟

سلام .چیشد؟

سلام خبری بهم رسید اولش خیلی حالم بد بود اما فک میکردم که بدترین اتفاقه اما الان فهمیدم خدای بزرگوار با این خبر چه بلاهایی رو ازم دور کرد و ازش تشکر میکنم

سلام خبری بهم رسید اولش خیلی حالم بد بود اما فک میکردم که بدترین اتفاقه اما الان فهمیدم خدای بزرگوار ...

خیر باشه عزیزم