2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله چیزی نیست من بدبخت چی بگم که کل عمر جلوگیری دست همسرم بوده دوبار اراده کردیم بچه دار بشیم که خب خدا لطف کرد و شدیم اما الان ی ترسی گرفتتم تو این ماه ده دوازده روز بعد از پریودی لکه بینی جزئی اما تا سه چهار روز ادامه داشت حتی پد روزانه هم لازم‌نبود در اون حد کم و حالا کم کم به موعد پریودم نزدیک شدم همیشه با دخترم که تازه سال اولشه ک پریود میشه تو ی روز میشدیم اما من هنوز نشدم و همه ی وجودم ترسه که اگه باردار شده باشم چه غلطی بکنم با لین شرایطی که نمیزارن سقط کنیم 🥲

لطفا دعا کنید که به خیر بگذره و صلاح خدا تو باردار نبودنم باشه وگرنه جونم در میاد چند ساله منتظرم انشالله پسرم بزرگ بشه بتونم کمی برای خودم باشم واقعا تحمل بچه ی جدید ندارم 😩😩

ببخشید من سه ماه پیشش رو متوجه نشدم دچار سندرم قاعدگی شدین و بیشتر از هفت روز ادامه پیدا میکنه وبه ص ...

من 23 بهمن زایمان کردم  تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود شدم.و 15 اردیبهشت باز پریود شدم الانم بعد چهار روز خون اومد ازم

من 23 بهمن زایمان کردم تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود ش ...

سندرم قاعدگی رفع میشه جای نگرانی نیست

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.