2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیست من بدبخت چی بگم که کل عمر جلوگیری دست همسرم بوده دوبار اراده کردیم بچه دار بشیم که خب خدا لطف کرد و شدیم اما الان ی ترسی گرفتتم تو این ماه ده دوازده روز بعد از پریودی لکه بینی جزئی اما تا سه چهار روز ادامه داشت حتی پد روزانه هم لازم‌نبود در اون حد کم و حالا کم کم به موعد پریودم نزدیک شدم همیشه با دخترم که تازه سال اولشه ک پریود میشه تو ی روز میشدیم اما من هنوز نشدم و همه ی وجودم ترسه که اگه باردار شده باشم چه غلطی بکنم با لین شرایطی که نمیزارن سقط کنیم 🥲

لطفا دعا کنید که به خیر بگذره و صلاح خدا تو باردار نبودنم باشه وگرنه جونم در میاد چند ساله منتظرم انشالله پسرم بزرگ بشه بتونم کمی برای خودم باشم واقعا تحمل بچه ی جدید ندارم 😩😩

ببخشید من سه ماه پیشش رو متوجه نشدم دچار سندرم قاعدگی شدین و بیشتر از هفت روز ادامه پیدا میکنه وبه ص ...

من 23 بهمن زایمان کردم  تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود شدم.و 15 اردیبهشت باز پریود شدم الانم بعد چهار روز خون اومد ازم

من 23 بهمن زایمان کردم تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود ش ...

سندرم قاعدگی رفع میشه جای نگرانی نیست

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.