2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله چیزی نیست من بدبخت چی بگم که کل عمر جلوگیری دست همسرم بوده دوبار اراده کردیم بچه دار بشیم که خب خدا لطف کرد و شدیم اما الان ی ترسی گرفتتم تو این ماه ده دوازده روز بعد از پریودی لکه بینی جزئی اما تا سه چهار روز ادامه داشت حتی پد روزانه هم لازم‌نبود در اون حد کم و حالا کم کم به موعد پریودم نزدیک شدم همیشه با دخترم که تازه سال اولشه ک پریود میشه تو ی روز میشدیم اما من هنوز نشدم و همه ی وجودم ترسه که اگه باردار شده باشم چه غلطی بکنم با لین شرایطی که نمیزارن سقط کنیم 🥲

لطفا دعا کنید که به خیر بگذره و صلاح خدا تو باردار نبودنم باشه وگرنه جونم در میاد چند ساله منتظرم انشالله پسرم بزرگ بشه بتونم کمی برای خودم باشم واقعا تحمل بچه ی جدید ندارم 😩😩

ببخشید من سه ماه پیشش رو متوجه نشدم دچار سندرم قاعدگی شدین و بیشتر از هفت روز ادامه پیدا میکنه وبه ص ...

من 23 بهمن زایمان کردم  تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود شدم.و 15 اردیبهشت باز پریود شدم الانم بعد چهار روز خون اومد ازم

من 23 بهمن زایمان کردم تا 3 فروردین خونریزی لکه بینی داشتم و دوباره 17 فروردین ب مدت 10 روز پریود ش ...

سندرم قاعدگی رفع میشه جای نگرانی نیست

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.