2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام ولی این مدل عکسا رو دهه نود کسی می‌ذاشت بقیه مسخره می‌کردن، الان که دیگه همه آگاه‌ترن. شما اگه از نظر روانی تحت فشار هستی راه حلش این نیست، باید کمک بگیری و راهی برای نجات از شرایط پیدا کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

💔 عزیزی هعی من هر چی بزرگتر بشم بدبخت تر و بی عقل تر میشم

تا وقتی این فکرو‌کنی‌ همین سرت میاد عشقم

به این فکر کن خیلی تجربه ها باید بکنی و روزای خوبی پیش‌روته به فکر پیشرفتت باااش❤️

چرا مسخره میکردن؟؟معنیش ک خوبه

منظورم فکری که پشت اون جمله است رو مسخره می‌کنن. الان اونایی هم که وضعیت خوبی ندارن با سیلی صورت خودشون رو سرخ می‌کنن. این‌که به بقیه نشون بدی تو روز تولدت همچین حالی داری، باعث نمیشه اونا برات دلسوزی کنن فقط باعث میشه که ضعیف به نظر بیای

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

منظورم فکری که پشت اون جمله است رو مسخره می‌کنن. الان اونایی هم که وضعیت خوبی ندارن با سیلی صورت خود ...

اونا یادشون نیست تولد منه 

منم نمیگم ب کسی 

فق برا دل خودم فردا اینو استوری میکنم 

هچکی یادش نمیاد یا هچکی نمی‌فهمه