2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتشو نمیدونی ؟ یعنی سحر دارم ؟

نه این چیزا نیست

دغدغه های فکری و دیدن شبکه های اجتماعی مثل اینستا و اینا ذهنو مشغول می کنه

مامانم اینا همیشه به من میگن نذار تو خونه ات چیزای نجس و کثیف مثل آشغالا و اینا بمونه

علتشو نمیدونی ؟ یعنی سحر دارم ؟

نه لزوما 

اعتقاد داری؟ 

من مامانم تعریف میکنه سر من که حامله بوده هرروز توی خونه علناا میدیده 

خواب و.... بکنار

ولی خب بعدا که خونه هارو کوبیدن یکعالمه دعا و طلسم و نخ و خاک قبرستون پیدا کردن که برای صاحبخونه قبلی بوده 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
نه لزوما اعتقاد داری؟ من مامانم تعریف میکنه سر من که حامله بوده هرروز توی خونه علناا میدیده خواب و.. ...

بله به کلام الله اعتقاد دارم و داخلش صریحا وجود این موجودات تایید شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کابوس چی مثلا ؟

مثلا خواب ميبينم حال مادرم بده يا خواب ميبينم بهم خيانت شده يا برادرمو دارن ميزنن يا بي خانمان شدن خانوادم بعدش واقعا حالم بد ميشه تا چند ساعت بعد از بيدار شدن همچنان حس بد دارم 

مثلا خواب ميبينم حال مادرم بده يا خواب ميبينم بهم خيانت شده يا برادرمو دارن ميزنن يا بي خانمان شدن خ ...

از این خواب ها هم میبینم 

ولی خواب توالت و اجنه و مارمولک و گاو و ... که احتمالا علامت سحر و ... خیلی زور داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب قبل خواب وضو بگیر

حتما یه سوره ولو شده کوتاه یا ایه الکرسی بخون. 

خونه هم اشغال و کثیفی و گرد و خاک و نجاست نداشته باشی بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401