2777
2789
عنوان

بخشش ادم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
نه خانواده شوهرمو بمیرن هم نمیبخشم بمیرم هم نمیبخشمبمیرن هم روز مرگشون بجا فاتحه بالا سر قبرشون لعن ...

😔😔😔😔😔😔😔

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

ده دوازده ساله نتونستم جاریم و شوهرش رو ببخشم گاهی میگم بخشیدم ولی نمیتونم،مادرشوهرمم رو هم نمیتونم ببخشم میخوام ولی نمیشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخششی در کار نیس اون ادم به تو اسیب زده پس شمام نباید مدام به اتفاقی که افتاده مدام فکر کنی ادما به ...

چه قشنگ گفتی 

اخه بدی هاش بکی دوبار نیس کاراش یکسال دوسال نیس از بدو تولد همراه منه تا امروز توی این ۲۹ سال یه خا ...

خودت باید باخودت کنار بیای 

من توی دلت نیستم ببینم چه خبره دوست عزیزم

یه قاعده کلی رو برات گفتم

کینه باعث میشه این ادم همیشه تو ذهنت باشه

ولی وقتی بسپاریش به طبیعت به خدا به کائنات یا هرچی که بهش اعتقاد داری خودتو نجات دادی

مطمئن باش اونم نتیجه کاراشو می بینه

به حرفای چرت نی نی سایتیا هم نگاه نکن میگن ظالم سالمه اصلنم اینجور نیست چون ما از حالو اوضاع روح و روان کسی خبر نداریم 🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

حس كردم بايد ببخشم تا منم بخشيده بشم. از اون طرف هم خيييلي ادم احساسي و مهربوني هستم. كلا دلم نمياد ...

ولی من خیلی کینه ای ام خیلییی

متاسفانه نمیتونم قبول کنم حرفتو

خودمم دیدم ویدیو رو نتونستم فقط اشک ریختم

اما بعد مدتی تونستم درکش کنم بفهم منظورشو

بستگی به ادمش داره

شما کینه ای هستین

من نه

من فقط سکوت میکنم 

عشقمو بخشیدمبابامو سختاجیم هم بخشیدماصلا همه چیو بخشیدمخداهم بخشیدم بابت زندگی گوهموشانس هایی کع ندا ...

خداروشکر🥲

ده دوازده ساله نتونستم جاریم و شوهرش رو ببخشم گاهی میگم بخشیدم ولی نمیتونم،مادرشوهرمم رو هم نمیتونم ...

اشتباه میکنید فراموش کنید چون فقط خودتون کینه ای تر میشید برای اونا هیچ چیزی رخ نمیده فقط بسپار به خدا همین 

ده دوازده ساله نتونستم جاریم و شوهرش رو ببخشم گاهی میگم بخشیدم ولی نمیتونم،مادرشوهرمم رو هم نمیتونم ...

میخام ولی نمیشه دقیقا همینه 

اره مطمئنم خیلی عذاب وجدان داشتم بخاطر نبخشیدنم جالب اینه همون طرف که ازش انقدررر کینه دارم امروز نص ...

نه هیچ عذاب وجدانی نداشته باش 

ببین بالاترم گفتم منم مثل تو بودم نمیتونم ببخشم و ناراحتم بودم که طرف دستش از دنیا کوتاه شده نبخشم چی میشه انقد ناراحت بودم که زنگ زدم قسمت سوالات اعتقادی حرم امام رضا که صحبت کردم با کارشناسشون  توضیح دادم ایشون گفتن اگه میتونین ببخشین اگر هم نمیتونید این حق شماست و تا روز قیامت که رودر رو بشین و ایشون ازتون حلالیت بخواد اونجا یا میبخشید یا نه 

اصلا قبرشو که میبینم نفرت تمام وجودمو میگیره دست خودم باشه اصلا سر خاکش نمیرم ولی خب مجبورم متاسفانه