2777
2789
عنوان

بخشش ادم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
اصلا کسیو نمیبخشم به این حرف هم اعتقاد ندارم که میگن ببخش تا آرامش داشته باشی

خیلی سخته اشک امان بخشش نمیده

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته اشک امان بخشش نمیده

نبخش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اره بخشیدمشچون قلب پاکهانسان واقعی یعنی همین

چطور بخشیدی ؟ دیگه بهش فکر نمیکنی؟دیگه دلت نمیگیره؟؟

چطور بخشیدی؟ من زبونی میگم بخشیدم کاراش میاد جلو چشمم میگم نمیبخشم نمیتونم

از بالا به مسائلت نگاه کن حس دلسوزی بهت دست میده 

من گذاشتم رو حساب اینکه هیچکس کامل نیست و مطمئنا اگر این اخلاقش رو ترک نکنه ضربشو بخواد نخواد میخوره و درنهایتم اون دنیا اگر نبخشیشون واقعا دنیای سختی میشه براشون 

تاپیک جاریمو بخون جونوریه واسه خودش من بخشیدمش ولی قطعا باادم سمی ارتباط نمیگیرم 🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان نزديك يكسال هست كه عوض شدم. از هييييچ كس ناراحت نميشم. ٣ادم زندگيم رو بعد از ٤سال بخشيدم. حس سب ...

چطور بخشیدی     شکر برای حال خوبت

روزایی از عمرم که با گریه گذشت دیگه برنمیگرده پس نمیتونم ببخشم، ببخشم که چی بشه دقیقا؟ چی گیر من می ...

ارامش

انسان واقعی بودن

به قول دکترا

ببخش کسانی که بهت خیانت کردن

باعث شدن بترسی از بودن با بعضی از انسان ها

ببخش کسانی که دلتو شکستن

باید ببخشی

نه خانواده شوهرمو بمیرن هم نمیبخشم بمیرم هم نمیبخشم

بمیرن هم روز مرگشون بجا فاتحه بالا سر قبرشون لعن و نفرین میفرستم به روحشون

مگه بمیرم و نبینم

بدجنس نیستما اتفاقا یه ادم مهربون و دلنازکو تبدیل کردن به منی که خودمم از این ورژنم راضی نیستم

میسپارمشون به این دم دمای صبح هر دونه قرص اعصاب که میره بدن من میکنمش عذاب قبرشون و مرگی که مثل سگ جون بدن😭😭😭😭

بخششی در کار نیس اون ادم به تو اسیب زده پس شمام نباید مدام به اتفاقی که افتاده مدام فکر کنی ادما به هم اسیب میزنن این طبیعیه چه مالی باشه چه عاطفی ولی نباید نشست و غصه خورد یه خدایی هست که داره میبینه که تو حالت بده ازش بخواه کمک بگیر بگو خدایا تو که دیدی تو دیدی حال بدمو دیدی که نیتم خیر بود پس کمکم کن و همیشه از خدا بابت اون چیزای مثبتی که بهت داده رو شکرگزار باش شک نکن جواب میگیری 

میبینیش؟ ؟؟نزدیکته؟؟؟فامیله؟؟؟چیکارت میشه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چطور بخشیدی شکر برای حال خوبت

حس كردم بايد ببخشم تا منم بخشيده بشم. 

از اون طرف هم خيييلي ادم احساسي و مهربوني هستم. كلا دلم نمياد از كسي كينه و ناراحتي به دل بگيرم. 

چيزي پيش بياد ناراحت ميشما. ولي خب زود فراموش ميكنم. ميگم مهم نيست. و واقعا هم ميبخشم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چطور بخشیدی ؟ دیگه بهش فکر نمیکنی؟دیگه دلت نمیگیره؟؟

عشقمو بخشیدم

بابامو سخت

اجیم هم بخشیدم

اصلا همه چیو بخشیدم

خداهم بخشیدم بابت زندگی گوهمو

شانس هایی کع نداشتم

بهترین فرصت هایی که از دست دادم توی زندگیم

بابت بدبختی هام

بخشیدم

خوب نشدم اما بهترم

خداروشکر میکنم ادمی هستم با گذشت و مهربون

از بالا به مسائلت نگاه کن حس دلسوزی بهت دست میده من گذاشتم رو حساب اینکه هیچکس کامل نیست و مطمئنا اگ ...

اخه بدی هاش بکی دوبار نیس  کاراش یکسال دوسال نیس از بدو تولد همراه منه تا امروز توی این ۲۹ سال یه خاطره خوب یادم نیس امشب دنبال زک دلیل بودم برای بخشش پیدا نشد