2777
2789
عنوان

کار درامد

64 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ازتون راهنمایی میخوام 

من کار کارمندی اصلا خوشم نمیاد خودم رشتم حسابداری اصلا از حسابداری و کار کارمندی درس خوندن خوشم نمیاد و ازش متنفرم فقط استرس بهم میده 

شما میتونید یه کاری بهم معرفی کنید که به صورت پروژه ای تو خونه بشه انجام داد 

یا یه کار آزاد با سرمایه کم پیشنهاد بدین من خودم یکسری اکسسوری مو تولید کردم ولی متاسفانه بازده آنچنان نداشت چون نمیدونستم کجا باید برای فروشش برم

بیا مغازه ها نشون بده بزار اونجا بفروشن 

تو برنامه دیوار 

گروه میتونی تشکیل بدی تیم فروش گروههای مختلف عضو شو برو پی ویشون بهشون پیشنهاد کار بده ک استوری کنن مشتری جذب کنن بعد شما اون وسیله رو برا مشتری بفرستی اوناهم پورسانت بکشن روش 

مثلا شما ی گیره رو ۵هزار تومن ب تیم فروش میدی اونا ۱۰هزار تومن میفروشن ۵تومن برا شما ۵تومن بعنوان پورسانت براخودشون ممکنه ی نفر بیشتر بتونه بفروشه ی نفر کمتر هر چقد بتونه بفروشه برا خودشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا مغازه ها نشون بده بزار اونجا بفروشن تو برنامه دیوار گروه میتونی تشکیل بدی تیم فروش گروههای مختلف ...

من از راه سوم خیلی اجناس فروختم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب برو آرایشگاه کاشت ناخن و مژه یادبگیرند یا برو خیاطی بزن یا قنادی و شیرینی پزی هم میشه جسارتا یه س ...

نه برای کسی که سابقه زیادی داره و خبره هست درآمد خوبی داره 

ولی 3 4 سال اول واقعا درآمد خوبی نداره تایم کاری بالا 

و اینکه حسابداری شغلش استرس زیادی داره من خودم بشخصه آدم خیلی استرسی هستم و واقعا دارم اذیت میشم چه برسه به اینکه بخوام تو محیط استرس زا باشم 

ولی درکل خیلی ام باید تو حسابداری دانشت رو بالا ببری وگرنه بدرد نمیخوره 

بشین بگین چطوری

عزیزدلم توی واتساب هرکی لینک گروه میداد عضو میشدم چ اونایی ک چت فعال بود چ اونایی ک چت ممنوع بود وفقط مدیر میتونست صحبت کنه میرفتم پی وی تک تک اعضا براشون توضیح میدادم ک ی کار خونگیه جنس از من تبلیغ و جذب مشتری از شما مثلا استوری کنن عکس شال یا تونیک یا شلوار و....و مشتری ک جذب کردن پول واریز کنن بعد جنس رو براشون پست میکردم هزینه ارسال هم بستگی داشت ب بازار کار اگه کساد بود رایگان اگه بازار گرم بود یا با مشتری یا نیم بها 

خودم میرفتم مغازه ها عکس از لباسا میگرفتم میفرستادم برا تیم فروش اون هم استوری میکردن مثلا من شال رو پیشه مغازه دار ۵۰هزار تومن بود من ۷۰ب این گروه میگفتم اونا ۸۰ یا ۸۵میفروختن بعد بهشون میگفتم من خبر از اطرافیان شما ندارم شاید وضع مالیشون خوب باشه و شما راحت بتونید ۱۰۰تومن بفروشی ۷۰برا من هر چقد بکشی رو جنس برا خودته و پورسانتت حسابه 

لباس و  ظرف     رو اینطوری میفروختم خودمم سرمایه نداشتم فقط اینطوری تونستم ی گروه درست کنم ک تو اطراف و شهرهای نزدیک بودن