2777
2789

شوهرم درکل زیاد خرید نمیره مثلا ۷ماه پیش کلی از سفر لباس خرید دیگه نخرید خودش

لباس زیری تیشرتی چیزی باشه من خودم براش میخریدم

دیشب گفتم فردا حتما عصر باید بریم خرید کنی برا خودت

اونم گفت باش

چشمتون روز بد نبینه😐😂من خودم از اینام مغازه اول داشته باشه همونو میخرم یا اینترنتی 

شوهرم🤦‍♀️🤦‍♀️مغازه اول ۸تا شلوار و پوشید از همشونم ایراد گرفت اخریرم بزور خرید🤦‍♀️🤦‍♀️

اومدیم طبقه پایین بزور بردمش تو مغازه حالا نمیخواست بیاد اومد چشش یه کفشو گرفت عشق میدیدم تو نگاهش😂وقتی به کفشه نگاه میکرد تا سایزشو نداره🤣کفشرو پوشید دید بزرگه دلش نمیومد بزاره سرجاش مرده هم گفت اشکال نداره برات میارم شمارشو داد

باز از این مغازه به اون مغازه🤦‍♀️تا یه پیرهن خرید

رفتیم تو یه کفش فروشی دیگه بخداقسم یکساعتتتت کفشه دستش بود و نگاش میکرد

هم من کلافه شده بودم هم فروشنده به هزار قسم ایه یکیشو برداشت تا همین یساعت پیش ۳ ۴ بار گفت یعنی خوب بود😐یعنی جلف نبود؟ 

باز میگفت حتما میرم اون کفشرو میخرم

۳ساعت نیم تو بازار بودیم استخونام درد میکنه

باز میگفت توام یچی بخر همیشه از این فرصتا نیستا😐😂گفتم من هیچی نمیخام فقط بریم

شوهرم تو همچی همینطوری سختگیره دیگه باهاش خرید نمیرم🤦‍♀️🥲

مثلا اینطوریه الان یچیزیو میخره فردا میگه میدونی با هزار دلیل به درد نمیخوره نمیپوشمش😐

بعد خودش میره یه چیزی به شدت چرتی میخره😐

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌ مثل همسرتم 😂

یه بار با خالم رفتم خرید حدود ۱/۵ ساعت دودل بودم بین دو تا کفش اخرشم هممون ( من و خالم و فروشنده ) کلافه شدیم من رفتم بیرون گفتم خودت یکیو برام بخر سورپرایزم کن 😂

خوشمم نیومد از کفشه الان ازش متنفرم 😂😭

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

شوهر منم رو همه چی ایراد میزاره چرا اینجاش کجه طرحش ابنجوریه رنگش ابن مدلیه  قبلا باهم میرفتیم خرید با کلی وسواس میخرید بازم میاورد میگفت خوشم نیومد بخاطر توبرداشتم الان دیگه خودش میره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

تنها نیستی خواهررررر تنهااااااا نیستیییییییییی😂

باورت میشه من برا لباس دخترم که میخاستم یه سویشرت بود سه ساعت و نیم با شوهرررررر معطل شدم آخرین بار🥲🤣

دیگه بقیه خریدا بماند 

جدیدا میشینم تو ماشین میگم خودت برو 😐

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی …