2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 149 پست
دنبال جنجال و چالشیا بدبین بشه بهش چی

چرا بدبین بشه دوست عزیز

من اگه گفتم پارت 6 چون توی این پارت از احساسش گفته اینقدر از نگار تعریف کرده

تازه بعدم که صوفیا اومده بهش محل نداده  

من خودم یه دخترم وقتی ببینم حس پارتنرم به اون دختره که اذیت میکنه واقعا چیه و رفتارش به چه شکل بوده خوشحال میشم

بجز عشق توی این پارت تو چیز دیگه ای میبینی؟

واقعا درک نمیکنم این حجم از تنش و توهین رو ازم دلیل حرفم رو بپرس تا برات توضیح بدم 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خب اونی که میگم مرسومه😁

پس من نیستم نگران نباش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم پارت شش رو بده بهش بخونه همونجایی که میبینیشبعد موقع خوندنش صورتش رو نگاه کن به نظرم خاطره ...

الان بام سر سنگین شده

یسری اتفاقایی افتاده که البته بهش حق میدم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

چرا بدبین بشه دوست عزیزمن اگه گفتم پارت 6 چون توی این پارت از احساسش گفته اینقدر از نگار تعریف کردهت ...

عزیزم خیلی زوده واس اینکه با ی پارت نگار متوجه عشق ایشون بشه خودشم تو اولین دیدار . و در ضمن ایشون جوری نوشتن ک منی ک خودم دخترم حس میکنم بخاطر وجود نگار دست نداده با صوفیا

دنبال جنجال و چالشیا بدبین بشه بهش چی

ببین دوس دارم با ذهن باز بنویسم 

نه این ته بگم اینجارو اگه نگار بخونه چه فکری میکنه

گرچه چیزی نیست که بخواد باعث ناراحتیش بشه

ولی من ریز بینم

الان بام سر سنگین شدهیسری اتفاقایی افتاده که البته بهش حق میدم

گل  و معذرت خواهی از ته دل با توضیح چاره کاره

بعدم به عنوان هدیه اشتی بده احساساتت رو توی اولین بار دیدار بخونه 

خیلی قشنگ میشه

ببین دوس دارم با ذهن باز بنویسم نه این ته بگم اینجارو اگه نگار بخونه چه فکری میکنهگرچه چیزی نیست که ...

متوجه هستم 

ولی ی جوری نوشتی ک من خودم جای نگار باشم میگم من نبودم لابد دست و میداد 

نمدونم متوجه منظورم میشی یا نه!! متاسفانه قابلیت ویس نداره بعضی جاها شاید سوتفاهم پیش بیاد با ی حرف

عزیزم خیلی زوده واس اینکه با ی پارت نگار متوجه عشق ایشون بشه خودشم تو اولین دیدار . و در ضمن ایشون ج ...

نگار متوجه عشقش شده 

اینا توی زندگی واقعی خیلی جلو تر از اینجان دیگه نامزدن

این میشه اثبات احساساتش نسبت به نگار که چقدر از اول مجذوبش شده

و یعنی  شما خوشحال نمیشی شوهرت به خاطر وجود تو و احترام به تو و عشقش به تو 

همچین کاری رو نکنه ؟

من که خوشحل میشم و از دید خودم این پیامو نوشتم برای خوشحالی بیشتر بینشون

گل و معذرت خواهی از ته دل با توضیح چاره کارهبعدم به عنوان هدیه اشتی بده احساساتت رو توی اولین بار د ...

نه یه موضوعی که نمیخوام بفهمه 

یعنی اگه بفهمه باعث نگرانیش میشه باید خودم حلش کنم

ولی خب همین مخفی کاری باعث دلخوری شده 

متوجه هستم ولی ی جوری نوشتی ک من خودم جای نگار باشم میگم من نبودم لابد دست و میداد نمدونم متوجه منظو ...

میدونم چی میگی عزیزم

نوع نگاه و تفکر متفاوته با هم 

مثلا ممکنه شما ناراحت شی از این موضوع

من چون خودم خوشحال میشم و از دید خودم نگاه کردم گفتم

استارتر خودش عاقله اگه حس میکنه نامزدش شخصیتش جوریه که ناراحت میشه خب نگه 

نه یه موضوعی که نمیخوام بفهمه یعنی اگه بفهمه باعث نگرانیش میشه باید خودم حلش کنمولی خب همین مخفی کار ...

هرجور که خودت صلاح میدونی رفتار کن

ولی اگه چیز خیلی مهمی نیست پارتنر رو برای همین گذاشتن اینکه توی همه چی شریک بود چه بد چه خوب

اینکه شما نمیگید بهش و قطعا ذهنتون درگیر موضوعه حتی وقتی پیشش هستید باعث سردرگمیش میشه باعث میشه فکر کنه اونقدر مورد اعتماد ندونستیدش که نگفتید و هزاران احتمال میاد توی ذهنش

بام میگم من از دید خودم میگم

شما با توجه به شناختت از نگار خانم برو جلو

نگار متوجه عشقش شده اینا توی زندگی واقعی خیلی جلو تر از اینجان دیگه نامزدناین میشه اثبات احساساتش نس ...

حالا نمدونم شخصیت نگار چه جوریه ولی من خودم خب شاید ناراحت بشم تو اولین دیدار ولی بعدا بهم ثابت بشه نه ..خوشال میشم ک خط قرمز داشته و از اون جایی ک دختر محجبه ای هس شاید بیشتر حساس باشه ..همین☺️

هرجور که خودت صلاح میدونی رفتار کنولی اگه چیز خیلی مهمی نیست پارتنر رو برای همین گذاشتن اینکه توی هم ...

امید وارم وقتی میخوام بگم مشکلم حل شده باشه

امید وارم وقتی میخوام بگم مشکلم حل شده باشه

حل میشه ایشالله