2777
2789
عنوان

بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست
بله کادوی عروسی، اینجا وقتی میریم عروسی به دوست و آشنا، حداقل دو میلیون رو نما میدیم، فامیل نزدیک جا ...

حق دارین فامیل نزدیکه جای ماهم اینطوریه امادرکل شماپدرتونوبدعادت کردین صرفانبایدطلبکارهم باشه 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵ میلیون بسشع

فامیلای پدرم همه شون پولدارن، رونما زیاد میدن. موقع عروسی دختر عمه ام، شاید ۱۵ سال پیش، بابام ۱٠٠ هزار تومن به مامانم داد، مامانم یه پولی روش گذاشت، یدونه ربع یا نیم(دقیق یادم نیست) گرفت، برای عروسی دخترعمم داد. عمم بعدا کلی متلک بارمون کرد که رونما کم دادید

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
وقتی خرج خونه رو اسلام گفت وظیفه مرد هست چرا مدل غربی ها میاین نصف نصف میکنین که قدر تونم نمیفهمه اخ ...

این پست رو گذاشتم تا بعضی ها بفهمن، بعضی مردها قدر نشناسن. ما هم دیگه مجبوریم، چون هر روز بابام داره غر میزنه پول ندارم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
این کارا چیه مگه چاقو گذاشتن رو گردنتون ک ده تومن بدین یه تومن نهایت دو تومن تو این وضعیت اقتصادی

فامیلای پدرم همه شون پولدارن، رونما زیاد میدن. موقع عروسی دختر عمه ام، شاید ۱۵ سال پیش، بابام ۱٠٠ هزار تومن به مامانم داد، مامانم یه پولی روش گذاشت، یدونه ربع یا نیم(دقیق یادم نیست) گرفت، برای عروسی دخترعمم داد. عمم بعدا کلی متلک بارمون کرد که رونما کم دادید

نمیدادم تا مشخص بشه پولاشو کجا حروم کرده فامیل اونه وظیفه داره خودش تامین کنه

۶ میلیونش رو خرج ماشینش کرد، ۴٠ میلیون هم قبلا به اسم مامانم وام گرفته بود، اونم خرج ماشین کرد. مامانم امروز میگفت ما چه گناهی کردیم باید بابت بی احتیاطی هاش، تاوان پس بدیم.