2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا

39 بازدید | 5 پست

دوستان من چندین ساله وز وز گوش دارم ولی بهش عادت کردم چون گفتن صدای عادیه گوشه

الان چند روزیه یکی از گوش هام صدای جاروبرقی میده طوری ک این صدا نمیذاره بخوابم شبا

من گلوم هم عفونت کرده به نظرتون مشکل چیه درد گوش و .. هم ندارم به کدوم دکتر مراجعه کنم

سلام

خانوم من دچار مشکل گوش شد حدودا یک هفته پیش

صبح که بیدار شد شنواییش کم شده بود

توی گوشش صدای فن یا هواپیما یا جاروبرقی میومد

و شبا بدتر میشد توی سکوت هم بدتر میشد

سریعا رفتیم دکتر و سکته گوش بده

این بیماری هیچ دلیل مشخصی نداره و زمان طلایی درمانش دو سه روز اوله

فورا به متخصص گوش و حلق و بینی خوب مراجعه کنید

اگر گوشتون عفونت نداشته باشه ممکنه سکته گوش باشه

باید نوار گوش هم بگیرید که مطمئن شن

سلامخانوم من دچار مشکل گوش شد حدودا یک هفته پیشصبح که بیدار شد شنواییش کم شده بودتوی گوشش صدای فن یا ...

سلام واقعا دیگه از این صدا توی شبا خسته شدم بعضب وقتا میخوام بمیرم و این صدا نباشه

ممنونم بابت راهنماییتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام واقعا دیگه از این صدا توی شبا خسته شدم بعضب وقتا میخوام بمیرم و این صدا نباشهممنونم بابت راهنما ...

خواهش میکنم

حتما جدی بگیرید چون تایم طلایی نباید رد شه

یه قرصم میدن بهتون که اگر ندادن تاکید کنید بدن که صدای داخل گوشتون کمتر بشه

خواهش میکنمحتما جدی بگیرید چون تایم طلایی نباید رد شهیه قرصم میدن بهتون که اگر ندادن تاکید کنید بدن ...

سلام ببخشید من دوباره ریپ میزنم رفتم پزشک عمومی قرصای کواموکسی کلاو داد یدونه هم دگزا

خوب نشدم دارم روانی میشم من پیش زمینه بیماری عصبی هم دارم قبلا افسردگی و پنیک داشتم

الان نمیدونم چه تخصصی برم برا این مشکل روانپزشک یا گوش

سلام ببخشید من دوباره ریپ میزنم رفتم پزشک عمومی قرصای کواموکسی کلاو داد یدونه هم دگزاخوب نشدم دارم ر ...

ببخشید من سوالتون و دیر دیدم

باید برید متخصص گوش مطمئن

نوار گوش بدید

اگر سکته گوش نبود برید سراغ مغز و اعصاب

مغز و اعصاب خوبم اگر تهران هستید بگید معرفی کنم