2777
2789

من هیچی نمیگم هی اون بحثو باز میکنه اونم جلو شوهرم اینجوری میگه منم اصلا ادمی نیستم بخوام درجوابش حرفی بزنم اعصابم خورده ،  زن جالبی نیس ازش خوشم نمیاد همش با ننش میاد خونه مادرشوهرم ،یه شبم تنها خونه مادرشوهرم خوابیده ،از شوهرم جداشده ،خیلی بیحجاب ،اینم بگم از نظر خوشگلی من قشنگ ترم همه جاممم ،اون همش ژله وهمه جاش عملی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حساس شدم روش اما واقعا خوشم نمیاد ازش دوس ندارم عروسیم بیاد

هر چی میگی حق داری اما مجبوری کمی سیاست بخرج بدی نذار حست رو همه بفهمن تودار باش یکم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
وااا اون میره خونه ی خالش میخوابه به شما چه بچسب به شوهرت فضولی هم نکن

برو بابا چه معنی میده بیاد خونشون بخوابه اونم تنها، تازه من خواهرشوهر ندارم ،براتر شوهرامم بزرگن ومجرد گه میخوره میاد 

هر چی میگی حق داری اما مجبوری کمی سیاست بخرج بدی نذار حست رو همه بفهمن تودار باش یکم

همه فهمیدن یجوری رفتار مردم خودشم فهمیده🤣بزار بفهمن دیگه جاش ندن خونشون،پدرشوهرم خیلییی دوسم داره هرچی بگم نه نمیگه

حجابش چه ربطی داشت این وسط؟پول ژل و عملشو شما دادین؟

خونه خالش میاد خونه شما که نیومده

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت