2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شکم در ماه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 21 پست
قربونت،خیلی بده تیکه های مردم بدتره

وای ببین دهن ملتو نمیشه بست 

شکمت کوچیک باشه ی چیز میگن 

بزرگ باشه ی چیز میگن 

لاغر باشی میگن ب فکر بچش نیس نمیخوره 

چاق باشی میگن وااای دیدین چ پفی کرده فلانی 

ولشون کن . سایز شکم هیچ ربطی ب قد و قواره و سلامت نی نی کوچولوت نداره=) 

به یه ورت هم نباشه. زن داداش من با این ک سه ماه قبلش سقط کرده بود باز باردار شد و این بار هرچی دلش خ ...

۷کیلو اضافه کردم شدم ۵۰ کیلو اونم به زور 

با کلی مکمل و ...

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببین دهن ملتو نمیشه بست شکمت کوچیک باشه ی چیز میگن بزرگ باشه ی چیز میگن لاغر باشی میگن ب فکر بچش ...

رفته بودم سونو میگفتن همه چیش نرماله ولی امان از قوم شوهر یه جوری استرس میندازن تو جونت که میخواهی بمیری 

منم حساس شدم هرکی هرچی میگه سریع ناراحت میشم 

رفته بودم سونو میگفتن همه چیش نرماله ولی امان از قوم شوهر یه جوری استرس میندازن تو جونت که میخواهی ب ...

ب منم زیاد میگن چرا نمیخوری وا چرا کم میخوری(انتظار دارن مث خرس بخورم=| دوبرابر حالت عادی ) 

بعد همون مادر شوهرم جلو من میشینه میگه وای فلانی خیلی پف کرده 

وای فلانی خیلی چاق شده زشت شده 

هرچقدرم‌میگم من خودم وزنم زیاوه باید رعایت کنم باز هردفعه سر سفره بهم گیر میده ک زیاد بخور 

مادر شوهرا همینن ‌ . نزار بارداریتو زهر مارت کنن=) ی گوشت در باشه یه گوشت دروازه با فسقلی خوش باش😁اینروزا تکرار نمیشن حیفه 

ب منم زیاد میگن چرا نمیخوری وا چرا کم میخوری(انتظار دارن مث خرس بخورم=| دوبرابر حالت عادی ) بعد همون ...

آره بخدا چند روز پیشا داشتم به شوهرم میگفتم کاش بریم یه جایی دیگه دور از خانوادت تا من بزام دیگه خسته شدم 

لذتی که واقعا نبردم ۴ماه اول همش حالم بد بود و زیر سرم و.. بودم وزن زیادی از دست دادم ، با بدبختی تونستم یکم وزن بگیرم