2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شکم در ماه اول بارداری

303 بازدید | 21 پست

سلام به همگی. من ماه دومم این هفته تموم میشه اما شکمم بزرگ و سفت شده. مشکل یبوست هم ندارم. البته قبلش هم اضافه وزن داشتم و شکم. اما الان بزرگتر شده و سفت. چکار کنم 

مراقب باش وزنت زیادی نره بالا 

هله هوله خوری نکن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقب باش وزنت زیادی نره بالا هله هوله خوری نکن

نمیخورم. ولی خب وزنم بخاطر تنبلی تخمدان اصلا پایین نمیومد. 

آخرش باردار شدم. الانم میترسم. تا یک هفته دیگه برم سونو بدم میمیرم و زنده میشم 

قربونت،خیلی بده تیکه های مردم بدتره

به یه ورت هم نباشه. زن داداش من با این ک سه ماه قبلش سقط کرده بود باز باردار شد و این بار هرچی دلش خواست خورد و اصلا زیاد حساس نشد و بچش سالم به دنیا اومد 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792