2777
2789
عنوان

راز های زندگی گذشته ی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 11303 بازدید | 88 پست

ساده ایا

اگه رفته بوده حمالی یه خبر میداد بهت خب 

عهد بوق نیس که تلفن نباشه 

اصلا هیچ جوره درک نمیکنم ، رفته بوده حمالی ولی یه خبرم بهت نداده بود که لاقل از نگرانی تلف نشی 😐

همچین آدم بیخیالی رو باید دوری کرد ازش 

نترس از خودتم انقد نقطه ضعف نشون نده و جواب پیام هاشو نده ،تمام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همه 

این موضوع ک شما مطرح کردی ک ب همسرم بگم یا نه مال قبل ازدواجه!! 

الانم پنهان کاری اصلا درست نیست چون از زبون کس دیگ بفهمه اوضاع وخیم تر میشه 

از یه مشاور کمک بگیر 

این توهمات واسه بعضی خانوما بهتر گرچه خودشون هم میدونن کلا تو توهمن ولی تحمل هضم واقعیت رو ندارن الب ...

تحمل داریم اصلا مشکل خودمونه

شما چرا زور بیخود میزنی؟هر کی به خودش مربوطه

این درست نیس هی بگیم

شوهرای مردم با صدتا بودن و وای وای..

شوهر من از گل پاکتره الحمدالله رب العالمین

یعنی چی بعضیاخودشونوزدن نفهمی همسرمن تاحالادوس دخترنداشته روسرش قسمم میخورم ی برادردارم صدتادخترالتم ...

من با شما صحبت نکردم روی صحبتم با استارتر بود شوهر شما یوزارسیف هستن با هم خوشبخت باشین بانوی پاکدامن 🌹

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 

ببین فقط هیچ جوابی بهش نده حتی اگر یه روز عکساتو بفرسته واسه شوهرت میگی این مال گزشته وقبل از توه اما واسه جواب دادن به پیاماش نمیتونی توجیهی کنی

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
ساده ایا اگه رفته بوده حمالی یه خبر میداد بهت خب  عهد بوق نیس که تلفن نباشه  اصلا هیچ ج ...

دقیقا من میخواستم اینو بگم شما زحمتشو کشیدی . انگار عهد بوقه که طرف بره یه شهر دیگه و هیچچچچچ راه ارتباطی نداشته باشه .

تحمل داریم اصلا مشکل خودمونه شما چرا زور بیخود میزنی؟هر کی به خودش مربوطه این درست نیس هی بگیم شو ...

من کلی گفتم درباره اکثریت جامعه صحبت کردم نه شخص شوهر شما چرا بیخود میپری به من 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
من با شما صحبت نکردم روی صحبتم با استارتر بود شوهر شما یوزارسیف هستن با هم خوشبخت باشین بانوی پ ...

تاپیک عمومی اینجاباهرکی حرف بزنی هرکی دلش میخاد جواب میده من ادم خوب وپاکدامنی نیستم وادعایی ندارم ولی شوهرم هست درضمن ن یوسفه ن خدا مقام یوسف بودن بهش داده ی مرده وجزوه ادمای پاکیه ک وجوددارن 

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
تحمل داریم اصلا مشکل خودمونه شما چرا زور بیخود میزنی؟هر کی به خودش مربوطه این درست نیس هی بگیم شو ...

دقیقن گلم هرکس باتوجه ب شناختش ازفردزندگیش این حرفومیزن☺😊

تاپیک عمومی اینجاباهرکی حرف بزنی هرکی دلش میخاد جواب میده من ادم خوب وپاکدامنی نیستم وادعایی ندارم و ...

ببین من منکر بودن ادمی پاک نیستم که خودمم حسم به شوهرم همینجوره اما دلیل نداره یجای که کسی راهکار میخواد پاکی خودمون یا شوهرمون رو داد بزنیم و با اینکار حس بدی به بقیه بدیم . اگر کسی گذشته خطایی کرده و توبه کرده مثل آدم پاک پاکه و تو سن جواانی نمیگم همه اما 95 درصد اشتباه میکننن و اگر شوهران ما گزشته خطایی کردن و توبه کردن از هر کسی پاکترن

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
ببین من منکر بودن ادمی پاک نیستم که خودمم حسم به شوهرم همینجوره اما دلیل نداره یجای که کسی راهکار می ...

شماچی میگی خانوم محترم عادت کردین بدون این ک بخونین راهکاربدین بحث بااستارترنیس بحث بااون خانومی بود ک میگف همه رفیق دارن وخانوماخودشونومیزنن ب نادونی گفتم ن اینجوری نیس من ادم خوبی نیستم ولی بااین حال همسرمومطمعنم ازش😒😒😒😒