2777
2789
عنوان

راز های زندگی گذشته ی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 11303 بازدید | 88 پست

اگه کارات گناه نبوده که نباید از گفتنش خجالت بکشی. اما اگه گناه بوده, خدا میگه کسی که توبه ی واااااقعی میکنه عین کسیه که تاحالا اون گناهو انجام نداده. پس شما کاری نکردی اصلا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی منو لایک کنه بیام ادامه بخونم

سر جدم لایک نمیکنم😂😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بعد این ازدواج و طلاق کذایی رو آوردم به آفرود و ماشین بازی! ۱۶سالم بود... صبح تا شبم تو پیست آفرود میگذشت با کارای خطرناک! همه منو با پاترولم میشناختن.... پیج اینستام عکسای من و ماشینم بود با کلی فالوور، به قول بچه های پیست شاخ شده بودم!

اونجا با یه پسر تهرانی آشنا شدم که ماشینش ی جیپ هامر بود، همه تو کف خودش و ماشینش بودن!

نمیدونم از کجا پیج منو پیدا کرده بود! شاید اون narges77z که نوشته بودم گوشه شیشه ماشینم 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سر جدم لایک نمیکنم😂😂

حالا ایندفعه رو یکاریش کن😂😂

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
حالا ایندفعه رو یکاریش کن😂😂

باید برم از جد بزرگم اجازه بگیرم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اولش اینطوری شروع کرد : ببخشید لاستیک ماشینتون چه برندیه؟ گل جنگلیه؟

رفتم تو پیجش دیدم عه این که همون پسرس!

جوابشو خیلی جدی دادم و اون گاهی سؤال میپرسید منم جواب میدادم!

نفهمیدم چطوری شد که انقد صمیمی شدیم و شمارمو گرفت و...

بعد از ظهر ها که پیست خلوت بود میرفتیم اونجا ماشین هامونو عوض میکردیم مسابقه میدادیم و اون باز هم برنده میشد! با این که ماشینش دست من بود...

خیلی روز های خوبی بود😔

تا حدودی به خونواده هامون گفته بودیم، یک سالی از من بزرگتر بود... اما برخوردش خیلی بیشتر نشون میداد

قرار شد برگزیده ها واسه مسابقات برن کرج!!!

ما هم تصمیم گرفتیم بریم یه دفترخونه به هم محرم شیم تا هم مدرک داشته باشیم هم راحت تر باشیم

یعنی صیغه!"!!!!!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
 چندسالته الان عزیزم؟؟؟ ۱۶ سالگی ازدواج و طلاق تجربه کرده بودی؟

الان ۱۹، تازه رفتم تو ۲۰