2777
2789
عنوان

چرا سردشدیم

180 بازدید | 4 پست

هیچکس هیچی نگفت .....

هعی ............

نمیدونم چرا همش حس میکنم اصلا شبیه اون چیزی که باید باشم نیستم ....

قرار بود وقتی بزرگ تر شدیم بهتر شه نه که بی تفاوت تر شیم این همه جنگیدیم خوب بشه چرا هرکیو می‌خوایم مارو نمیخواد چرا هرچی رو دوس داریم ذوقمون کور میشه نرسیده .... بهترین بهترین سالای جوونیمون داره با نمیدونم ولی ادامه میدم میگذره .... ازاون همه حس خواستن و گرم و احساسی بودن حس میکنم هیچکسو نمیتونم دوست داشته باشم و حتی انقدر غصه خوردم که توان درس و کارم ندارم .... چیه این زندگی ماها اراویراالکی ازتو خالی ... بی معنی..... بی حوصله .... تموم شده..... دیدن همسنات که چقدر حسرتای تو داشته هاشونه..... حرفای دلم زیاده که نوشتم فقط دلی .... 

هعی .... 

عاقبت کسی که دلسوزه عاطفی و صدشومیزاره مسعولیت پذیره و همه چی داره اینه که هیچی نداشته باشه و .....

کاش دوست داشتن یکی باز حال مارم خوب میکرد ....

نمیشه ولی ............... 

من آدمی ک خیلی دوستم داشت و برای من ذوق داشت و میگفت اگ ی روز نباشم میمره رو خودم با دستای خودم ول کردم

میدونی چرا؟چون با بعضیا خیلی خوش میگذره ولی تو هیچ جا باهاشون نمیرسی و روز به روز افسرده تر میشی اون بهت این قولو میده ک همه چیو درست کنه ولی روح تو آسیب میبنه پس همه تموم شدنا بد نیس به این دیدگاه نگاهش کن ک شاید این خیلی برات بهتره

من آدمی ک خیلی دوستم داشت و برای من ذوق داشت و میگفت اگ ی روز نباشم میمره رو خودم با دستای خودم ول ک ...

کلا واسه من همینه جنس مخالف و هم جنس نداره هرکیو دوست دارم که میتونه حالمو زیر و رو کنه راحت ازم میگذره واقعا نمیفهمم هیچی ارضام نمیکنه بدم اومده بدرک برن همشون حتی تو دانشگام زبون زد درس و فلانم و خوشگلم و ... ولی هیچ کدوم اینا حالمو خوب نمیکنه نمیدونم رابطه شما چی بوده و درست یا غلط ولی هیچی برا من جای دوست داشتن و نمیتونه پرکنه هیچی 

.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا واسه من همینه جنس مخالف و هم جنس نداره هرکیو دوست دارم که میتونه حالمو زیر و رو کنه راحت ازم میگ ...

یچیزی بهت میگم اگر اینو درک کنی خیلی همه چیز برات بهتر میشه اول سعی کن عاشق خودت باشی خودتو دوست داشته باشی بعد کم کم وقتی حالت با خودت خوب شه آدما به سمتت میان آدما وقتی کسی کسی خودشو دوست نداشته باشه رو سرکوب میکنن این ی حقیقته

یچیزی بهت میگم اگر اینو درک کنی خیلی همه چیز برات بهتر میشه اول سعی کن عاشق خودت باشی خودتو دوست داش ...

ادم وقتی سرخورده شه  و طرد شه از کسایی که دوسشون داشته دیگه خودشم دوست نداره میفهمم چی میگی ولی من خودمو گم کردم کسی پیدام نکرد  ......