2777
2789
عنوان

اگه رو کسی کراش داری بیا کارت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 43 پست
حاضر نیستم همچین ریسکی کنم😂خره اگه خودش نفهمیده باشه دوستش دارم انقدر که توجه میکنم بهش

منم اصلا حاضر نبودم همچین کاری کنم برای همین الان یه سال گذشته ولی دیگه خسته شدم فقط میخوام از فکرش دربیام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشد؟

دوست معمولی بودیم عاشقش شدم اونم شد اعتراف کردیم ۶سال دور بودیم بعد اومد گرفتم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

دوست معمولی بودیم عاشقش شدم اونم شد اعتراف کردیم ۶سال دور بودیم بعد اومد گرفتم

من فهمیدم اونم حس داره بهم ولی بخاطر شرایط کاریش نیومد جلو منم اون اولاش ازش متنفر شدم ولی الان که یسال گذشته دیدم واقعا نمیتونم از فکرش دربیام 

من فهمیدم اونم حس داره بهم ولی بخاطر شرایط کاریش نیومد جلو منم اون اولاش ازش متنفر شدم ولی الان که ی ...

اگه جنبه داره حستو بگو

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

خب پس اگه زد دلتو شکوند دپرس نشو اگه هم قبول کرد که حتما عروسیت دعوتمون کن

اخه میگم نتیجه هرچی شد حداقلش تکلیفم روشنه 

از یه طرفم غرورم نمیزاره به طرف بگم رومم نمیشه سر صحبت و باهاش باز کنم نمیدونم چیکار کنم 

اخه میگم نتیجه هرچی شد حداقلش تکلیفم روشنه از یه طرفم غرورم نمیزاره به طرف بگم رومم نمیشه سر صحبت و ...

خب باشه بگو عزیزم بهش 

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده