2777
2789
عنوان

اگه رو کسی کراش داری بیا کارت دارم

394 بازدید | 43 پست

من یه سالی میشه که عاشق یه نفرم ولی تا الان جرعت گفتن بهشو نداشتم واقعا خسته شدم چون شب و روز تو فکرشم داغون شدم جوری که یه شب هایی با گریه میخوابیدم و روحی روانی خیلی حالم بد بود به دلم افتاده دیگه برم بگم تمومش کنم یا میشه یا نه حداقلش دیگه از فکرش درمیام ولی بازم دو دلم میخوام از کسایی که عاشقن یا کراش دارن رو کسی فردا قرار بزاریم ساعت ۱۰شب بریم اعتراف کنیم نتیجه شو بهم بگیم. نظرتون چیه هرکی میاد بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من ۷سال پیش اعتراف کردم😁

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

حاضر نیستم همچین ریسکی کنم😂

خره اگه خودش نفهمیده باشه دوستش دارم انقدر که توجه میکنم بهش 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

من اعتراف کردم دو سال پیش 

نتیجش اول تقریبا بد بود ولی بازم امید داشتم بعد ۱ سال خودش شرایط ک اوکی شد اومد پیشنهاد داد 

بنظرم بگو رک باش نذار هی با فکرش خودتو عذاب بدی🙂

اعتراف نکن اشتباهه شوهر منم اول کراشم بود کاری کردم اون اومد جلو الکی یه چیزایی بهونه کردم پیام دادم کم کم نزدیک شدیم چهار ماه زمان برد تا دیگه رسما رل زدیم بعد دو سالم دیگه مزدوج شدیم 

اخه از فکرش نمیتونم دربیام دیگه دیونه شدم تمرکز ندارم رو هیچی میخوام بگم خودمو خلاص کنم

خب پس اگه زد دلتو شکوند دپرس نشو 

اگه هم قبول کرد که حتما عروسیت دعوتمون کن

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده