سلام و وقت بخیر
فردی ک باهاش در ارتباطم رفتارهای زیر رو داره. از افرادی ک مطلع هستن، بنظرتون اوتیسم خفیف هستن؟
بعنوان مثال:
1. دلگرمی و دلداری دادن رو وقتی کاری نمیتونه برام انجام بده بیهوده میدونه.
2. از ارتباطات با بقیه افراد چندان خوشش نمیاد و اون رو هم بیهوده میدونه. مگر نفعی توش باشه یا مجبور باشه، در اینصورت حتی خوب هم میتونه عمل کنه. بسیار مودب و دوستانه. که من هم در ابتدا جذب همین مورد شدم.
3. از چشم تو چشم شدن با بقیه افراد خودداری میکنه مثلا در مکانهای عمومی جایی رو برای نشستن انتخاب میکنه که افراد غریبه رو تا حد امکان نبینه.
4. به بوها خیلی حساسه. و ممکنه حتی ایجاد حالت تهوع کنه.
5. وقتی صحبت نمیکنه و تنهاس، حتی مسیرای کوتاه حتما هندزفری داره و آهنگ گوش میده.
6. بسیار بسیار قانون منده. حتی برای منی که میگه دوستم داره. و حتی تو رابطه هم همچی رو بعنوان قانون میبینه و 2 طرفه میبینه.
7. خیلی شعر دوست نداره و خیلی هم انگار متوجه نمیشه. روی کلمات هم خیلی دقیقه. اگر من به اشتباه یک چیزی رو بگم یا یک چیزی رو سرانگشتی بگم، اونوقت دیگه واویلاس.
8. از بعضی صداها خیلی بدش میاد مثلا لغزش دو پارچه روی هم.
9. باید بگم مثلا فلانکار رو برام انجام بده، یه چیزی که واضحه بین پارتنرها. ولی خودشم میگه بایدبهم بگی. و وقتی میگم فقط توی همون کار درست میشه و توی کارای مشابه بازم باید به طور خاص اشاره کنم.
10. وقتی همه میخندن صورتش ممکنه خیلی بی حالت باشه و یکهو بخنده و سریع باز بی حالت شه. حتی میتونه در کسری از ثانیه حالت صورتش رو تغییر بده الکی از ناراحت به بی تفاوت به عصبی به خندان!!!
11. بنظرم ایده خاصی برای شخصیتش از خودش نداره و بیشترش وام گرفته از پدر و مادرشه.
12. از تماس بدنی با افراد غریبه در حد اینکه حتی در شلوغی اتفاقی بهش دستی بخوره بیزاره. و برای بغل کردن هم ی تعداد محدود و مشخص روزانه داره.
13. وسواس الودگی و تمیزی. حتی روی گرد و خاک هوا.
اما با اینحال بسیار دقیق هست و از روی حتی صورت من یا صدام متوجه میشه چه حسی دارم، مهربونه، صادقه، و بعضی جاها هم حتی فن بیان خیلی بهتر از من داره. و میتونه احساساتشو بیان کنه. در واقع بعضی وقتا دچار تناقض میشم که اگر اوتیسم هست چطور اینا رو متوجه میشه.
ممنون میشم کمک کنید.