2777
2789
عنوان

آسپرگری ها کالا و یا برده نیستن

136 بازدید | 9 پست

من مبتلا به به سندروم آسپرگر هستم

اشخاص که سندروم آسپرگر دارن

آدم های ساده قابل اعتماد بنظر میاد و سالم (اهل دود و دم اینحور چیزها نیستن )

اما این اشخاص بخاطر

اختلال به این روز افتادن نه پاکدامنی  و یا قابل اعتماد بودن و یا بچه مثبت بودن

تازه مبتلایان به آسپرگر روابط اجتماعی ضعیف و رفتار تکراری دارن

اما در توصیف میتونم بگم

آسپرگری ها چون ظاهر ساده قابل اعتماد  دارن

مردم باهاشون 

مثل برده و یا برده رفتار میکنن خصوصا زنان و بانوان

تصور میکنن اشخاص آسپرگر تحت هر شرایطی به حرفشون باید گوش بده حتی زور کتک اسلحه دارو (چون میدونن اغلب زنان و مردان مبتلا به  آسپرگر بخاطر آهسته بودن  تو دفاع از خود مشکل دارن راحت میشه بهشون زور گفت آسپرگری تا بیاد فکر کنه شب شده)

بعضی ها حتی برمیگردن راحت به پدرم میگن این فرزند قال اعتماد اتو خودت نمیتونی نگه داری کنی بده من نگه دارم (مثل کالا و برده )

آین رفتار درست نیست؟

من خودم تا حدودی شبیه ب این چیزایی ک گفتی هستم 

اما امان از روزی ک سگگگگ بشمممم😂😂😂

وحشی میشمااااا وحشیییی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در موردش نشنیده بودم. باید آگاهیها درباره‌ی چنین اختلالاتی بالا بره بین مردم.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

سندرم آسپرگر چیه؟ 

سندرم آسپرگر (Asperger's Syndrome) یک نوع خفیف از طیف اوتیسم (Autism Spectrum Disorder) هست. افراد دارای این سندرم در درک و برقراری روابط اجتماعی، رفتارها و علایق خاص ممکنه با دیگران متفاوت باشن، ولی معمولاً هوش نرمال یا حتی بالاتر از نرمال دارن.

ویژگی‌های معمول افراد با آسپرگر: مشکل در ارتباط اجتماعی: مثلاً نمی‌دونن کی باید حرف بزنن، شوخی رو درک نمی‌کنن یا تماس چشمی براشون سخته. رفتارهای تکراری یا علایق شدید: ممکنه خیلی زیاد به یه موضوع خاص علاقه‌مند باشن (مثلاً قطارها، نقشه‌ها، زبان‌ها، تاریخ و غیره). پایبندی شدید به برنامه‌ریزی: تغییر ناگهانی برنامه‌ها ممکنه عصبانیشون کنه یا گیجشون کنه. مشکل در فهم احساسات دیگران. گاهی حساسیت زیاد حسی (مثلاً به صدا، نور، لمس). آیا آسپرگر بیماریه؟ 

نه. بیماری نیست، بلکه یه نوع تفاوت در نحوه‌ی درک و پردازش اطلاعاته. افراد با آسپرگر می‌تونن زندگی موفقی داشته باشن، کار کنن، ازدواج کنن و استعدادهای خاصی داشته باشن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

سندرم آسپرگر چیه؟ سندرم آسپرگر (Asperger's Syndrome) یک نوع خفیف از طیف اوتیسم (Autism Spectrum Diso ...

بعضی ها فکر میکنن آسپرگر یا نمونه بارز باغ وحش انسانی هستش

حتی یک پرستار زن هم قصد داست منو جای اسباب بازی ببره خونه خودش واسه خاله  بازی تنها نباشه

بعضی ها فکر میکنن آسپرگر یا نمونه بارز باغ وحش انسانی هستشحتی یک پرستار زن هم قصد داست منو جای اسباب ...

لعنت بهش کم عقل بوده

سلام و وقت بخیر
فردی ک باهاش در ارتباطم رفتارهای زیر رو داره. از افرادی ک مطلع هستن، بنظرتون اوتیسم خفیف هستن؟
بعنوان مثال:
1. دلگرمی و دلداری دادن رو وقتی کاری نمیتونه برام انجام بده بیهوده میدونه.

2. از ارتباطات با بقیه افراد چندان خوشش نمیاد و اون رو هم بیهوده میدونه. مگر نفعی توش باشه یا مجبور باشه، در اینصورت حتی خوب هم میتونه عمل کنه. بسیار مودب و دوستانه. که من هم در ابتدا جذب همین مورد شدم.

3. از چشم تو چشم شدن با بقیه افراد خودداری میکنه مثلا در مکانهای عمومی جایی رو برای نشستن انتخاب میکنه که افراد غریبه رو تا حد امکان نبینه.

4. به بوها خیلی حساسه. و ممکنه حتی ایجاد حالت تهوع کنه.

5. وقتی صحبت نمیکنه و تنهاس، حتی مسیرای کوتاه حتما هندزفری داره و آهنگ گوش میده.

6. بسیار بسیار قانون منده. حتی برای منی که میگه دوستم داره. و حتی تو رابطه هم همچی رو بعنوان قانون میبینه و 2 طرفه میبینه.

7. خیلی شعر دوست نداره و خیلی هم انگار متوجه نمیشه. روی کلمات هم خیلی دقیقه. اگر من به اشتباه یک چیزی رو بگم یا یک چیزی رو سرانگشتی بگم، اونوقت دیگه واویلاس.

8. از بعضی صداها خیلی بدش میاد مثلا لغزش دو پارچه روی هم.

9. باید بگم مثلا فلانکار رو برام انجام بده، یه چیزی که واضحه بین پارتنرها. ولی خودشم میگه بایدبهم بگی. و وقتی میگم فقط توی همون کار درست میشه و توی کارای مشابه بازم باید به طور خاص اشاره کنم.

10. وقتی همه میخندن صورتش ممکنه خیلی بی حالت باشه و یکهو بخنده و سریع باز بی حالت شه. حتی میتونه در کسری از ثانیه حالت صورتش رو تغییر بده الکی از ناراحت به بی تفاوت به عصبی به خندان!!!
11. بنظرم ایده خاصی برای شخصیتش از خودش نداره و بیشترش وام گرفته از پدر و مادرشه.
12. از تماس بدنی با افراد غریبه در حد اینکه حتی در شلوغی اتفاقی بهش دستی بخوره بیزاره. و برای بغل کردن هم ی تعداد محدود و مشخص روزانه داره.
13. وسواس الودگی و تمیزی. حتی روی گرد و خاک هوا.

اما با اینحال بسیار دقیق هست و از روی حتی صورت من  یا صدام متوجه میشه چه حسی دارم، مهربونه، صادقه، و بعضی جاها هم حتی فن بیان خیلی بهتر از من داره. و میتونه احساساتشو بیان کنه. در واقع بعضی وقتا دچار تناقض میشم که اگر اوتیسم هست چطور اینا رو متوجه میشه.
ممنون میشم کمک کنید.