malakedelha مدیر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 عنوان رژیممم | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 54 پست خانوما تروخدا بیاین ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم وقت نمیکنم باشگاه برم چکار کنم لاغر بشم تروخدا راهنمایی کنید برای تنبلی تخمدان باید ۲۵ کیلو کم کنم رژیم وحشتناک چی پیشنهاد میدید 1404/02/25 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 گردو پسته بادوم دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 نون زیاد نباید بخوری فقط سبزی جات و اینا بخور غذا اصلا نخوری دو سه هفته همینطور پیش بره خوبه دور از ... کرفس خوبه برای تنبلی تخمدان بد نیست؟؟
chiya72 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 132 چجوریه عزیزم نگاه الان من صبح صبحانه نمیخورم ساعت ۴تا۵ نهار میخورم تو طی هیچی جز آب نمیخورم شامم س ... عکس برنامه رو میفرستم برات
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 چجوریه عزیزم نگاه الان من صبح صبحانه نمیخورم ساعت ۴تا۵ نهار میخورم تو طی هیچی جز آب نمیخورم شامم س ... از ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر روز بعدی چیزی نباید بخوری بعد ۱۲ باید سبک مثل همین میوه و اسفناج و اینا بخوری دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 اسفناج خوبه برای تنبلی تخمدان بد نیست؟؟ اطلاعی ندارم بخدا دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 کرفس زیره چای سبز خیلی کمک میکنه سم زدایی میکنه همون کرفس همش میگم اسفناج اشتباه ببخشید چای سبز ندارم ولی الان چند روزه به جا چایی گل گاو زبان و گل محمدی با یه تیکه نبات دم میکنم میخورم
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 یه مدت باشگاه رفتم ولش کردم هزینش زیاد بود برام...بخاطر پریود نامنظم قرص جلوگیری میخورم خیلییی اضافه ... متاهلی؟؟
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 همون کرفس همش میگم اسفناج اشتباه ببخشید چای سبز ندارم ولی الان چند روزه به جا چایی گل گاو زبان و گل ... نبات نخور اصلا قند مصنوعی رو کلا بزار کنار اصلا اینا قندیل همون شکر نبات میکنن دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 کلم بروکلی دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 از ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر روز بعدی چیزی نباید بخوری بعد ۱۲ باید سبک مثل همین میوه و اسفناج و اینا بخوری آب چطور ؟؟
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 آب چطور ؟؟ آب رو زیاد بخور آب مجاز هست زیاد اذیت شدی سبزیجات هم مجاز هست دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 نبات نخور اصلا قند مصنوعی رو کلا بزار کنار اصلا اینا قندیل همون شکر نبات میکنن گل محمدی و گل زبان بدون نبات چطور؟ حالا فردا چای سبز میگیرم وای سبز و زیره باهم دمکنم ؟؟
malakedelha مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1966 آب رو زیاد بخور آب مجاز هست زیاد اذیت شدی سبزیجات هم مجاز هست عکسشو میفرستی برام عزیزم
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 گل محمدی و گل زبان بدون نبات چطور؟ حالا فردا چای سبز میگیرم وای سبز و زیره باهم دمکنم ؟؟ چای سبز اصلا نباید زیاد بخوری خیلی چربی سوزه روزی یک لیوان مصرف زیاد خطرناکهزیره رو دم نه همینطور یه قاشق بریز دهنت کاملا بجو بخور عرق زیره هم خوبه سر جمع در طول روز یه قاشق غذا خوری سبک سر خالی نهار و شام قبلش بخور دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤