2777
2789
عنوان

کفشای سیزده سال پیش ابجیم❤🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 28 پست
خدااا🥺😂❤برا پارتنرم بفرستم حالا؟

اوخییی ناناسی🥺

اره بابا مگه چیه من عکس یه چیزایی براش میفرستم بگم باور نمیکنی اونم ذوق میکنه😅😊

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 😍😍منم همه لباسای نوزادیم کلاهی که تو بیمارستان گذاشتن رو سرم ، مچ بند بیمارستان ، اولین کفش ...

ای جانممم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

خدااا🥺😂❤برا پارتنرم بفرستم حالا؟

خوبه بفرست واسش🥹

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بفرست مگه چیه چه قدر رو درواسی دارید باهم اونوقت من دماغ عمل کردم سیاه و کبود بودم وحشتناک ورم شدیدد ...

وایی خودا😂

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

اوخییی ناناسی🥺اره بابا مگه چیه من عکس یه چیزایی براش میفرستم بگم باور نمیکنی اونم ذوق میکنه😅😊

ایجونممم😂❤

من دمپایی های پسرم ک عاشقشون بود رو نگه داشتم گفتم میدمشون به زنت🤣🤣🤣

خوب کاری میکنی❤😂

وایی خودا😂

نشسته بود تو حلق من بخیه های بینیمو نگا میکرد هی می‌گفت ویییییی 😂😂😂 بعدم مسخره بازی درمی‌آورد منم نباید می‌خندیدم هی کوشه لیمو می‌گرفتم اینم ادامو درمی‌آورد گوشه لبشو میگرفت هر هر می‌خندید 😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نشسته بود تو حلق من بخیه های بینیمو نگا میکرد هی می‌گفت ویییییی 😂😂😂 بعدم مسخره بازی درمی‌آورد منم ...

وایییی چقد باعشق😂❤🥺😂😂😂

وایییی چقد باعشق😂❤🥺😂😂😂

اره خلاصه راحت باش  اینکه ی کفشه چیزی نیست 

هر چی راحت تر باشی بهتره 

ما مورد داشتیم من سرما خوردم خواستم برم اونور فین کنم برگشته میگه کجا بشین جلو خودم فین کن😭😭🤣🤣🤣

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره خلاصه راحت باش اینکه ی کفشه چیزی نیست هر چی راحت تر باشی بهتره ما مورد داشتیم من سرما خوردم خوا ...

واییییی شتتت😂😂