2777
2789
عنوان

متاهلا

195 بازدید | 10 پست

دو قطبیم 

هفته ی پیشم  که فازم بالا بود و پریود بودم  اصلا یه وضعی بودم  

الان که پریودم تموم شده و نرمالم  هیچی نمی خوام صفره صفره 

داره من این بالا پایین از بین میبره  این مشکلم حل بشه نصف مشکلم حله 

واقعا در عذابم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوز داروهات دکترت باید تنظیم کنه

۵ ساله هنوز تنظیم نشده 

دکترم عوض کردم 

بدنم به دارو عادت میکنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین ما قبلا راجع به بیش‌فعالی بچه هامون صحبت میکردیم پسرت در چه حاله الان ؟چه طور پیش میرید منم یکم دوقطبی دارم .پرم هم اوایل اتیسم خفیف تشخیص گرفته بود الان بهتره ولی زیاد حرف میزنه نمیدونه چیو باید بگه چیو نه بار ها حرف می‌زنیم باهش ولی فایده نداره همش راجع به علایق خودش

سلام خوبین ما قبلا راجع به بیش‌فعالی بچه هامون صحبت میکردیم پسرت در چه حاله الان ؟چه طور پیش میرید م ...

پسرم ۲۰ جلسه نورو فیدبک بردم 

بهتره 

ویاس ۲۰ هم می خوره 

ویاس همون ریتالین ؟موقع مدرسه میخوره؟

اره شبیه ۸ ساعت نگه میداره 

اره موقع مدرسه با اون عاااالی میشه 

خوبه پس من پسرم خیلی فرق نکرد قبلا ریتالین دادم

الان چی میدی 

ویاس بهتره تا ریتالین 

خیلی بهتره ویاس