2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان دقیقا چنتا قرص دستمه دوست دارم بخورم بمیرم.نگاه میکنم به دخترم دلم میسوزه براش😭😭😭

نکن فدات بشم،تو هنوز یه دلیل خیلی بزرگ برای زندگی داری،دخترت،تا همیشه باید مادرش باشی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

وا مگه میشه ادم بعد خود......ک.....شی بمیره؟؟؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منم الان دقیقا چنتا قرص دستمه دوست دارم بخورم بمیرم.نگاه میکنم به دخترم دلم میسوزه براش😭😭😭

نکن تروخدا 

از رحمت خدا ناامید نشو 

(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم)بستن دکمه زیر گلو زمانی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حروم و خونی رو بگیره/ متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

من دارم دنبال دلیل میگردماین وسطام خدارو التماس میکنم ک خودش یه دلیل یه نشونه ای چیزی بهم بده وصلم ک ...

من از وقتی بچه بودم کلا تو بدبختی دهنم صاف شد، خیلی جاها در حقم ناعدالتی شد، محبت درست حسابی ندیدم از طرف خانواده، بزرگم شدیم مثل یابو رفتیم کارگری و بدبختی ، ترک تحصیل، بی پولی ، شکست عشقی و.. هزار مرض دیگه ، آدم مگه چقدر دوام داره، همش با این چیزا خودمون گول می‌زنیم که خدا می‌شنوه و...