2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس جسمت میره زیر خاک تازه روحت باید بره جواب پس بده .نتیجه میگیرم ولش کن بزار به وقتش تشریف ببر

من مذهبی نیستم ولی تقریبا دیگه به چیزی اعتقاد ندارم ، آخه دیگه واقعا نمی‌دونم دلیل زنده موندنمون چیه ،

همش الکیه، من که نمیخوام خودکشی کنم اما گاهی به ذهنم میرسه ، تقریبا دیگه زندگی طعم خوشی نمی‌ده

احتمالا افسرده شدی 

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

چه مهربونی تو

🥺مرسی عزیزدلم

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برو نزن این حرفا رو .....گنده باش....سخت باش....ببین زور زندگی بهت میرسه یا نه.....خودتو دست بالا بگ ...

بآو چی میگی خداوکیلی ، جر خوردیم ، پاره شدیم، هرچی هم سرسخت باشم آخرش زیر روزگار پاره میشم ، حرف منم نیس حرف خیلی هاس

منم الان دقیقا چنتا قرص دستمه دوست دارم بخورم بمیرم.نگاه میکنم به دخترم دلم میسوزه براش😭😭😭

کاری نکن بچت با حسرت بدون مادر بودن بزرگ شه 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من مذهبی نیستم ولی تقریبا دیگه به چیزی اعتقاد ندارم ، آخه دیگه واقعا نمی‌دونم دلیل زنده موندنمون چیه ...

من دارم دنبال دلیل میگردم

این وسطام خدارو التماس میکنم ک خودش یه دلیل یه نشونه ای چیزی بهم بده وصلم کنه ب این دنیا و این زندگی

شمام بگرد. شمام التماسش کن

شاید دید شاید شنید و شاید نشون داد...!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بآو چی میگی خداوکیلی ، جر خوردیم ، پاره شدیم، هرچی هم سرسخت باشم آخرش زیر روزگار پاره میشم ، حرف منم ...

برو هر کاری دلت میخاد بکن ...تو که نطر کسی رو قبول نداری تاپیک زدنت اشتباهه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من ی بار با تیغ میخواستم رگمو بزنم اول سطحی کشیدم دیدم خیلی درد داره بیخیال شدم 😂

عزیزم 😄 اصلا دیگه به خودکشی فکر نکن .همه آدما توزندگی مشکلاتی دارن فقط بایدقوی باشی خودتو نبازی .

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم